Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'dan Aldığım TV Ünitesinin Sürekli Arızalanması Ve Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

28 Ekim 2024 15:45

31 Mart 2024 de Bellona İzmir Balçova şubesinden koltuk takımı ve TV ünitesi aldım. 25 ya da 27 Mayıs ta kurulumunu yaptılar. Bir hafta sonra TV ünitesinin çekmecesinde açma kapatma sisteminde arıza çıktı aparatı düştü. Haber verdim. Br hafta ya da on beş gün sonra gelip tamirini yaptılar. Bir ya da iki hafta sonra diğer çekmecesi aynı arızayı verdi. Yine aradım arıza kaydı oluşturdular. Fakat bir daha gelen giden olmadı her aradığımda yeni bir arıza kaydı oluşturdular fakat gelmediler. Yaz boyu bu beni bu şekilde oyaladılar. Bir hafta önce çekmece düştü ve ben yine aradım ve artık ben ürünün değişimini talep ettim yine arıza kaydı oluşturdular. Gelen giden arayan olmadı. Bunun üzerine Bellona genel merkezi aradım ve şikayetimi ilettim onlar da daha önce arıza kaydının hiç oluşturulmadığını kendilerinin yeni bir arıza kaydı oluşturacaklarını söylediler. Ama yine bana kimse dönmedi. Çekmece karşımda düşmüş vaziyette duruyor ve ben bu ürüne dünyanın ücretini ödedim. Şikayetimin giderilmesini ve ürünün değişimini talep ediyorum.

28 Ekim 2024 15:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

30 Ekim 2024 19:15

Merhaba Bellona gibi bir markanın beni bu şekilde mağdur etmesine çok şaşkınım en çok da sorunumu bütün gerekli yerlere iletmeme rağmen hala kimsenin beni muhatap almamasına. Daha ne kadar bekleyeceğim acaba sorunumun çözümü için. İzmir Balçova Bellona dan da genel merkezden de hala ses yok. Sorunumun acilen çözümü ricasıyla...

31 Ekim 2024 10:11

Satış Sonrası İlgisizlik Ve Eksik Teslimat Nedeniyle Hayal Kırıklığı Yaşadık

Gökçe
05 Ekim 2025 14:46
satis-sonrasi-ilgisizlik-ve-eksik-teslimat-nedeniyle-hayal-kirikligi-yasadik-2.jpg
satis-sonrasi-ilgisizlik-ve-eksik-teslimat-nedeniyle-hayal-kirikligi-yasadik-1.jpg
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'da Eski Kalite Mazide Kaldı: Ürünler Geç Ve Hatalı Geldi

Özkan
14 Şubat 2025 00:53
Bellona'da Eski Kalite Mazide Kaldı: Ürünler Geç Ve Hatalı Geldi
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Ürün Şikayeti Ve Onarım Servisi Verilmemesi.

Nazan
28 Eylül 2024 23:27
Bellona Ürün Şikayeti Ve Onarım Servisi Verilmemesi.
Selami sonuçtan hiç memnun değil

Selami
30 Kasım 2024 12:16
Battal sonuçtan hiç memnun değil

Battal
31 Temmuz 2024 15:24