Aleyna sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2023 12:22

13.06.2023 tarihinde almış olduğumuz vilza yatak odası pişmanlıktır. Resmen paramızla rezil olduk. Öncelikle yatak başlığı gıcır gıcır ötüyor yeni almış olduğumuz başlığın arkasına resmen bez sıkıştırarak ötmemesini sağladık. Sorduğumuzda Kızaklı sistem herkeste aynı sorun olduğu söylenildi. Daha sonrasında makyajlık olan Kısımdaki ayakları eksik geldi. 15 gün bekledik çekmeceler ray ayarsızlığından dengesizlik var çekmeceler tam açılmıyor. Yarısı kullanılmıyor resmen ilk öncelikle kartonla vidaları sıkıştırıp yapmak istediler o şekilde biz istemeyince raylar değişecek denildi 15 gün bekledik gelen sonuç ray gelmedi yatak odası dizilmemiş bir şekilde bekliyor her gittiğimizde 15 gün ileri atılıyor herhangi bir sorun çözmek yok ve dolabı silip yerleştirmek isteğimizde gördüğümüz manzara vilza dolabının içinde menteşe delikleri var delik deşik dolabın içi yine aynı şekilde sorduğumuzda ray ayarlamak için denildi ama bariz belli raf delikleri fark ediliyor. Geri kalan kısımlar hep menteşe delikleri ve ufalanıyor delikler gidip mağaza ile görünce fabrika böyle yapmış gidin fabrikaya deyin deniliyor. Sanki fabrikadan gidip aldık malı da fabrikaya gidin söyleyin diyor… müşteri memnuniyeti sıfır ilgi alaka yok değişilmiyor deniliyor 3 Aydır yatak odası dizilmemiş bir şekilde bekliyor böyle sorumsuzluk görmedik. Bir tek yatağı kullandık geri kalan Kısım sorunumuz çözülmeyecekse geri alın malınızı dediğimizde alamayız kurulmuş denildi mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Menteşe deliksiz bir dolap ve çekmecelerin tam açılması makyajlık olan kısmında raylarının ayarlanmasını istiyoruz ve başlıkta var tabi sorun üstüne sorun yaşadık paramızı peşin verdiğimiz halde Bellona ürününe sahip çıkmıyor. Ayıplı mal satıyorlar acil bir şekilde artık sorunun çözülmesini istiyoruz. Gerekli makamlara ulaştıracağım bu yazıyı... Konuyla ilgili geri dönüş beklemekteyim.

30 Ağustos 2023 12:25 (Şikayetten 3 dakika sonra)

05 Eylül 2023 08:44

01 Kasım 2023 09:42

Derya
Derya
Şikayeti Çözüldü

Merhaba aynı üründe aynı sorunlar benim eşyalarımda da var. Nasıl bir çözüme ulaştınız acaba değişim yaptırabildiniz mi

Aleyna

Merhaba hayır değişim yapılmadı aynı şekilde kaldı maalesef

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Vilza Yatak Odası Çekmeceleri Açılmıyor

09 Temmuz 2023 00:45