Bellona Stoktaki Ürünü Farklı Şubeden Teslim Almak İstedik Ek +0000 TL İstendi

29 Ağustos 2023 11:352.755

Bellona Ankara Keçiören Dutluk mağazasından satın aldığım mobilyalarımın iş gereği şehir değişikliği yapmam nedeniyle Muğla Ortaca mağazasından teslim almak istedim. Farklı şehre teslimat için 10000 TL. Ek ücret talep ettiler. Bu arada mobilyalar hala mağazada ve teslimatı yapılmadı. Teslimatı yapılmamış ürünlerin sistemleri üzerinden mağaza stoklarını değiştirerek gerçekleştirebilirler fakat kesinlikle yardımcı olmadıkları gibi bir de eğer siz taşırsanız garanti kapsamı dışında olur diyorlar müşteri hizmetlerinde G***** isimli kadın resmen azarlayarak konuşuyor hayır işini sevmiyorsan istifa et onca insan işsiz, haklı bir talebi olan müşterinin azarlanması ne kadar kurumsalsa Bellona da o kadar kurumsal kesinlikle Bellona kurumsal bir firma değil. Kurumsal sanıp ürün alma gafletine düşmeyin. Daha teslimatta bu sorunu yaşatan bir firma ilerde teknik servis kısmında bizi ne duruma sokacaktır bilmiyorum.

29 Ağustos 2023 11:40 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

29 Ağustos 2023 11:46

Tekrar azarlanmak istemediğim için 0850 li numaranızı aramayacağım konu ile ilgili çözüm sunmak için siz bana ulaşabilirsiniz

5 Eylül 2023 08:46

Müşteri hizmetleri adı altında bu hizmetinde kendi bünyelerinde değil farklı bir firmaya taşöre edildiği firma sabah 08:30 da sanki çözüm sunabilecek miş gibi aradı ve Bellona'nın Türkiye genelindeki tüm mağazaların franchise (bayilik) olduğunu ve bir mağazadan alınan ürünün başka mağazadan teslim alınamayacağını söylediler burada Bellona'nın aslında kurumsal ve sistemli bir yapı olmadığını, Herhangi bir mobilya dükkanı olduğunu görmüş oldum. Bellona ürünlerini alacak kişiler bu firmanın kurumsal değil kurumsal mış gibi duran bir firma olduğunu ve alacakları hizmetin kalitesinin Bellona markasından gelen bir kalite değil satın aldıkları mağaza işletmecileri ve personeli ile ilgili olduğunu bilmeleri gerekir, Bellona mağazasında personel değişir veya mağaza el değiştirirse kurumsal bir yapı olmadığı için hizmet kaliteside değişecektir. Bellona bu alışverişimizde bize aslında kurumsal bir yapı olamadığını, müşterisinin çok basit bir teslimat deposu değişikliğini bile yapamayacak kadar sistemsiz olduğunu göstermiş oldu. Bellona ile alışveriş yapacak tüm kişiler bu mağduriyeti yaşayabileceklerini göze almalılar.

Dört Aylık Bekleyiş: Bellona Şubesinin Teslimat Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti

12 Nisan 2025 19:551.157

Ankara Keçiören dutluk Bellona şubesi, 4 ay oldu hala konsol ve 6 sandalye masa gelecek, her hafta arıyoruz bugünü yarın...

1 Destek

Bellona'dan Satın Alınan Mobilyaların Teslimatı Gecikti, Bilgilendirme Yapılmadı

8 Ağustos 2025 12:391.160

02.04.2025 tarihinde Keçiören Dutluk Bellona şubesinden 2 adet üçlü koltuk, 1 yemek masası, 6 sandalye ve 1 orta sehpa s...

1 Destek3 Yorum

Merve
Bellona Atlanta Köşe Takımı Sorunu

Bellona AtlantaKöşe Takımı Sorunu

Merve
Bellona Üründe Sorun Var!

Bellona ÜründeSorun Var!

Elig
Bellona Kalitesiz Plastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Bellona KalitesizPlastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Gülhan
Bellona Koltuklar Kirli Ve Yırtık!

Bellona KoltuklarKirli Ve Yırtık!

Muazzez

Öne ÇıkanKonular