Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
14 Mayıs 2024 12:29

2014 yılında Bellona XL Pablo yatak odası takımı satın aldım. Kurulumundan itibaren gardıropla ilgili problemler bitmek bilmedi. Çift kapılı gardırobun kapıları, sürtme ve birbirine çarpma gibi problemler yüzünden aldığımızdan beri, ücretli Bellona servisini çağırmamıza rağmen yıllardır devam etmekte. Sürgülü gardırobun taşıyıcıları yıllardır sağlıklı çalışmadı ve en sonunda kırıldı. Kapaklar büyük bir gürültüyle yıkıldı ve üç küçük çocuğum, eşim yaralanabilirdi, hatta ölebilirdi. Kapaklar ayrıca aynalı cam ile kaplı ve iki kapak ağırlığının neredeyse 200 kg olduğunu tahmin ediyorum. Binbir zorlukla, emekle, borç harç alarak aldığımız bu gardırop, hayatımızı riske atacak derecede nasıl bu kadar kusurlu olabilir? Kendini kaliteli bir marka olarak lanse eden bu firma, hiç mi Ar-Ge çalışması yapmadı? Geldiğim noktada bu parçalar piyasada bulunmuyor ve zaten bir araya geldiğinde sağlıklı bir şekilde çalışmıyor. Bellona ücretli servis ve fahiş fiyat dayatıyor. Evimde bu markanın ürünleri var ancak müşteri korunmuyor, önemsenmiyor. Rahatça hayatlar tehlikeye atılıyor. Bu ürünleri aldığım için ve hayatımızı tehlikeye attığım için oldukça pişman ve çaresiz hissediyorum. Markanın destek verebileceğine dair inancım az; benzer şekilde aynı ürünle ilgili birçok şikayet okudum. 6502 sayılı yasa gereği, mobilyalarda garanti süresi bittikten sonra kullanım ömrü 10 yıldır ve şu an kullanamadığımız dolabın sorununun ücretsiz çözülmesini sizlerden talep ediyorum. Bu dev gardırop kapakları yatak odamızda duvara dayalı bekliyor. Lütfen yeni bir kazaya sebep olmadan, ürünle ilgili sorumluluğunuzu yerine getirin ve marka itibarınızı korumaya çalışın.

14 Mayıs 2024 12:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Mayıs 2024 15:17

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Büşra sonuçtan memnun

Büşra
16 Eylül 2023 19:39
Bellona Pişmanlıktır. Düzelemeyen Sürgülü Dolabından Bıktım!
Nalen sonuçtan çok memnun

Nalen
24 Ağustos 2023 00:29
"Teşekkürler"
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Yatak Odası Takımında Sürekli Yaşanan Kalite Sorunları Ve Kırık Parçalar

Büşra
08 Eylül 2025 09:02
satin-aldigim-yatak-odasi-takiminda-surekli-yasanan-kalite-sorunlari-ve-kirik-parcalar-2.jpg

Bellona Davis Gardırop Kapak Sorununun Yıllardır Çözülememesi

Öznur