Sara sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Mobilyada Sorun!

24 Aralık 2024 08:53
23 Aralık 2024 16:09

18. Aralık 2024 tarihinde Diyarbakır Aranan mobilyadan Valencia koltuk takımı aldım. Urunu teslim aldıktan sonra aynı gün içinde 3 lu koltuğun birinin kumaşında yırtık ve alt astarının 2 yerinde yırtık gördüm. Diğer 3 lu koltuğunda minderlerinin eşit olmadığını birinin daha önde olduğunu fark ettim üretim hatası vardı. Tekli koltuklarında dikişleri görünüyordu. Mağaza müdürü Serdar bey ile görüştüm sadece birini değiştirebiliriz diğerini sadece kumaşını değiştiririz dedi belli olmamakla beraber dedi misli ile değişimini istedim 6 gün oldu koltuk takımını alalı bu kadar sorun çıkması firmanın bana teşhir veya kusurlu ürünü bilerek gönderdiğine inanıyorum hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Aldığım ürünü parça parça tadilata veya değişime koymalarını istemiyorum tek seferde misli ile değişimini istedim olmaz dediler. Sıfır diye aldığım mobilyaları ikinci el durumuna getirip bana geri getirecekler tadilat ve tamirat kabul etmiyorum. 6 gün önce aldığım Valencia koltuk takımını iade etmek istiyorum bunun için hukuki yollara başvuracağım.

24 Aralık 2024 08:55 (Şikayetten 2 dakika sonra)

24 Aralık 2024 14:17

Müşteri hizmetlerinizi de aradım onlarda yardımcı olmadılar aldığınız yerle görüşün deyip durdular hiçbir şekilde ürününüz arkasında değilsiniz

31 Aralık 2024 14:29

Gizem
Gizem

Ben mahkemeye verdim kazandım sizde mahkemeye verin

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum bekliyorum. Sizin kaç ayda sonuçlandı

Gülcan
20 Mayıs 2025 14:42

Teslimat Gecikmesi Ve Belirsiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

Hüsna
20 Nisan 14:59
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Mona Koltuk Takımında Orantısız Ve Kısa Kol Sorunu

10 Ocak 10:51