İstanbul Kart -- Transfer Sorunu -- 18 Yaş Altı

14 Eylül 2024 13:14

Çocuğum için İstanbul kart Dijital uygulamasına 200 TL yükledim. Daha sonra kartı basıldı ve gönderildi. Dijitali kullanmasını güvenli bulmadığım için karta da 200 TL yükleme istedim. Kartı seçtim. 200 TL yükledim. Akşam çocuğum eve geldiğinde kartımda bakiye yoktu ve zor durumda kaldım dedi. 11 yaşında bir çocuk bu. Sonra onlinedan kartından bakiyesine baktığımda yüklediğim 200 TL nin dijitale yüklendiğini gördüm. Sonra bir daha manuel kartı seçtim ve NFC ile kartı okuttum. Hata verdi. Daha sonra tekrar denedim ve 100 TL daha yükledim. Bunu da dijital e yükledi NFC sürecinde. Beyaz masayı aradım Dijital'deki paranın çocuğum 18 yaş altında olduğu için Karaköy'den transferini yapabileceğimi söylediler. Şikayet oluşturmak istedim. Sistemlerinde sorun oldu ve ne yazık ki kayıt oluşturulamadı. 45 dakika Beyaz Masa daki kişiyle şikayet oluşturmaya çalıştık. İnanamıyorum gerçekten. İşi zorlaştırmakla ne yapmaya çalışıldığı çok açık. Üzücü, memleket adına üzücü. Milletler uzayda koloniler kurma derdinde biz daha karttan para transferi yapamıyoruz.

16 Eylül 2024 09:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Atakan A. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Atakan
Atakan
16 Eylül 2024 20:57

153'den soruna çözüm bulamadılar. Bu yüzden Şikayetvar'a yazdım. Oysa ki bunu açıklamadan anlamış olmalıydınız! İnsanları yıldırma politikası!

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 22:30

12 Ekim 2023 09:12