23 Ağustos 2024 14:37

Konu:Arızalı Buzdolabının Değişimi ve Mağduriyetin Giderilmesi Talebi

Sayın Yetkili,

2021 yılında Arçelik Beko bayisinden satın almış olduğum buzdolabı, aldığım ilk günden bu yana aynı arızayı göstermektedir. Son üç yıldır, buzdolabında sakladığım et ve sebze ürünleri iki gün içinde bozulmakta ve kokmaktadır. Bu süre zarfında buzdolabını defalarca servise göndermeme ve değişim talep etmeme rağmen, sorun giderilmemiş ve talebim reddedilmiştir.

En son yaklaşık iki hafta önce servise gönderdiğim buzdolabım hala serviste olup, akıbeti hakkında bilgi sahibi değilim. Servise götürme esnasında buzdolabının üst kapağını merdiven duvarına çarpıp hasar oluşturmalarına rağmen bu durumu kabul etmemektedirler. Buzdolabı zaruri bir ihtiyaç olduğu için geçici bir ürün talebinde bulundum. Ancak gönderilen ürün, kapağı açılamayacak derecede kötü kokulu ve küflenmiş bir haldeydi. Bu nedenle, ürünü iade etmek zorunda kaldım. Yeniden talepte bulunmama rağmen olumlu bir yanıt alamadım ve iki haftadır dışarıdan yemek tüketmek zorunda kaldım.

İki yaşında bir bebeğim olduğu için bu durum, özellikle gece yarıları komşularımı rahatsız ederek mama hazırlamak zorunda kalmama sebep olmuştur. Yaşamış olduğum bu mağduriyet nedeniyle, buzdolabımın aynı model ile değiştirilmesini ve iki haftalık servis süresi boyunca dışarıdan yemek zorunda kalmam nedeniyle oluşan masrafların tarafıma ödenmesini talep ediyorum.

Konu hakkında desteğinizi rica eder, gereğinin yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla

23 Ağustos 2024 16:34 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Ağustos 2024 19:11
Beko Arızalı Buzdolabı Mağduriyeti Ve Değişim Talebi

Aradınız gereken ne ise yapılacağından şüpheniz olmasın dediniz ama yetki verdiğiniz servis Ağustos ayında beni zaruri ihtiyacımız olan dolap için 20 gün mağdur etti bugün değişim olması gereken dolaba kaynak yapılıp parçalar değişip ve en önemliside hasarladığı dolap kapağını da değişim yapılmış ama servis değişim listene ekleme yapılmamış ayrıca üst gövde köse korumalıklarda kırık olarak teslim edildi resimler mevcuttur. T üm haklarımı yasal yollar ile arayacağımdan sizlerinde şüpheniz olmasın Saygılarımla

Hasan
29 Eylül 2023 23:38
Cem sonuçtan memnun

Cem
06 Ağustos 2024 21:07
"Şikayetimi belirttikten bir gün sonra beklediğimin üzerinde bir indirim oranıyla yeni buzdolabı alma imkanı sağlandı. Sonuç olarak bakıldığında birkaç günlük mağduriyetin ardından hesapta olmayan bir maliyetle karşılaştım, ancak bir gün içerisinde eski dolabın alınması ve yeni ürünün teslimi, ayrıca mağaza fiyatının çok altında bir fiyat tarifesi biraz olsun teselli etti. Garanti uzatma gibi bir imkan sunulması, garantim bittiği halde böyle bir indirimle yeni ürün gönderilmesi markaya olan güvenimizi tazeledi. Sadece ödeme esnasında Akbank karta taksit imkanı olmaması biraz zorladı, onun haricinde her şey yolunda tüm ilgililere teşekkür ederim."
Vehbi sonuçtan çok memnun

Vehbi
13 Ekim 2023 13:56
"Beni çok yordunuz. Teşekkürler..."

Arçelik Beko Kırıkkale Yetkili Servis

Özgür
27 Temmuz 2024 17:54
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
10 Temmuz 2023 14:28
"Bu yaşanan olumsuz durumu tabii ki Beko gibi kurumsal bir dünya markasına atfedemem. Teknik Servis ile ilgili yaşanan ufak bir aksilik. Beko'ya yaşanan duruma anında müdahale ederek duyarlı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan davranışından dolayı teşekkür ederim."
Beko Teknik Servis Mağdur Etti

Beko Kategorileri