Başkent Doğalgaz Yükleme Sorunu Ve Mağduriyet

27 Aralık 2024 10:06

Ankara Mamak'taki evimizi yılda 1-2 ay kullanıyoruz ve en son 7-8 ay önce doğalgaz alımında, yanlış hatırlamıyorsam, 1500₺ almıştım. Sürekli doğalgaz almakla uğraşmamak adına 16.12.2024 tarihinde eve geldiğimizde, evi 1 ay kullanacağımız için tekrar alım yapmak için kartı soktuğumda, 20 yılı aştığı için yükleme yapamayacağım ekranı geldi. Başvuruyu e-devletten yapabileceğimizi söylediler ve başvuru yaptım. İptal olmuş başvurumuz çünkü kullanmadığımız gaz için bize ceza verilmiş. Yani düşünün, banka kartına para yüklüyorsunuz, bir yıl o parayı harcamadınız diye size banka ceza kesiyor! Böyle bir şey olabilir mi? 4 aylık bebeğimin hastanedeki tedavisi için evi kullanıyoruz. Mecburen bu cezayı da ödedim tabii ki ve aniden kesildiği için o gün çok ciddi mağduriyet yaşadık ama hala şu an parasını da peşin ödediğimiz sayaç bağlanmadı. Hakkımı helal etmiyorum. Defalarca evde 4 aylık bir bebeğin olduğunu ve hastanede tedavi gördüğümüzü belirtmeme rağmen sonuçlandırılamadı.

27 Aralık 2024 10:42 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili mail adresinize 27.12.2024 tarihinde tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Suat sonuçtan memnun değil

Doğalgaz Aboneliğinde Beklenmedik Sorunlar Ve Mağduriyet

13 Kasım 2024 17:48

22 Mart 2024 20:52
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Doğalgaz Hakkımız Engelleniyor, Ailem Mağdur Ediliyor

19 Ekim 2025 09:15