Çiğdem
31 Ağustos 2024 16:53

'31 Temmuz 2023 te Trendyol'dan almış olduğum Arzum shake'n take ar1032 kişisel blender ve smooti makinemi sadece 1 ay kullanabildim ve 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde bozuldu fişe takıyorum ve asla çalışmıyor. Tekirdağ Kapaklı da ikamet ediyorum ve makinemi tamir edecek servis arayışına girdim durduk yere. Kapaklı ve Çerkezköy de tamir ettirecek servis dahi bulamadım ve Tekirdağ Saray' da varmış servisi. Beni Saray' a gidecek özel aracım yok ve oraya gidebilmem için tüm günü yollarda geçirmem gerekiyor. Bu sebeplerden ötürü bozuk olan makinem 1 senedir tamiri bekliyor ve ben 1 yıldır onu kullanamıyorum. Sonuç olarak ben boşuna bu kadar para verip aldığım makinemi sadece 1 ay kullanabildim. Bununla ilgili nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum.

18 Şubat 2025 16:10 (Şikayetten 5 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Blender Patladı, Kapağı Açılmadı Ve Servisten Destek Alamadım

Emine
17 Eylül 2025 16:04
Blender Patladı, Kapağı Açılmadı Ve Servisten Destek Alamadım
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Blender Tamiri İçin Ücret Talep Edilmesi Ve Mağduriyet

Yasin
23 Ekim 2025 18:35