Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Robotek X4 Haritalama Yok

Arzum Robotek X4 Haritalama Yok
01 Aralık 2023 16:31

Arzum Robotek X4 telefon bağlantısı kurulamıyor. Ev temizliği sırasında bir odada aynı yerde dönüp duruyor. Süpürdüğü alanı tekrar süpürebiliyor ve diğer odalara geçmeden temizliğin tamamlandığını belirtiyor. Şarj yerini bulamıyor. Cihazı kapattım, açtım ve sıfırladım ancak hiçbir şey değişmedi. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim ve bütün talimatlara uygun şekilde ilerlememe rağmen cihaz hala görünmüyor. Tüm bunların ötesinde cihaz evi temizlemiyor.

15 Aralık 2023 16:05

Arzum robotek x4 ürün yeni garanti belgesi mevcut göndermek için kayıt oluşturdum ürünümü almıyorlar her aradığımda kargo şirketinden gelip alacaklar kaydınız açık diyerek geçiştiriyorlar ürün zaten bozuk olduğu için kullanamıyorum Arzum tarafından da gerekli ilgi gösterilmiyor Arzum robot süpürgede tam bir hayal kırıklığı param çöp oldu

15 Aralık 2023 16:05

Ek
Ek
15 Aralık 2023 15:55

Şikayet kaydı oluşturduktan sonra Arzum müşteri hizmetleri tarafından arandım ürünün incelenmesi için kargo tarafından alınacağı söylendi fakat kimse gelmedi her aradığımda 3 iş günü içinde diyorlar sonuç olumsuz ne arayan var ne de gelen

01 Aralık 2023 16:34 (Şikayetten 3 dakika sonra)
11 Aralık 2023 20:16

Müşteri hizmetleri tarafından arandım ev adresim alınarak ürünün ücretsiz olarak kargo şirketi tarafından alınacağı söylendi kimse gelmedi tekrar aradım 3 iş günü içinde gelirler dedi 1 hafta geçti hâlâ kimse gelmedi

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
09 Aralık 2023 14:21