Hatice sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 18:42

2 sene önce aldığım ama 2 defa üst üste kullanamadığım blender seti defalarca arızalandı. Motor başlığının plastik dişlisi sürekli aşınıyor ve başlık dönmüyor. 2 kere garanti kapsamında servis değiştirdi. Plastik parça her seferinde aynı hatayı veriyor. Blenderda taş mı çekiyoruz, domatesi bile ezemiyor. Blenderı Esenyurt Arzum Kardeşler Teknik yetkili servisteki sorumlu personele gösterdiğimde beni azarlar gibi kullanıcı hatası var diyerek resmen başından attı. Ürünün yenisini satmaya çalıştı. Daha önce bu ürünün 1000w olan modelini kullanmıştım, hiçbir sorun yaşamamıştım. O yüzden yine Arzum aldım fakat bu modelden maalesef hiç memnun değilim. Şikayetlere baktığımda herkesin aynı sorunu yaşadığını görüyorum. Bu kadar insan blender kullanmayı bilmiyor olamaz. Belli ki üründe kronik bir sorun var. Sorumlu bir ürünü piyasadan toplamak veya sorunu düzeltmek yerine neden hâlâ satışına devam ediyorsunuz? Benim ürünüm garanti süresi dolmamışken defalarca hata veriyor ve personel ilgilenmiyor. Bu durumda kiminle muhatap olabilirim? Bozuk ürünü kullanmak istemiyorum. Paramı çöpe atacak kadar da zengin değilim. Ürünümün değişimini talep ediyorum.

Eklediğim fotoğraflara dikkatle bakarsanız plastik dişlinin eriyen parçalarını görebilirsiniz. Kesici ucun demirini eritecek kadar hızlı dönüyor. Lütfen bu soruna bir çözüm bulun.

25 Haziran 2024 15:59

Hiçbir şekilde dönüş yapılmıyor. Arzum bozuk ürün sattığı gibi ürünlerinin arkasında da duramıyorlar. Artık bir muhatap bile bulamıyorsunuz. Artık Arzum markasından hiçbir şey alınmaz.

18 Şubat 2025 13:25 (Şikayetten 8 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Sibel sonuçtan çok memnun

Sibel
29 Aralık 2023 14:45
"Müşteri hizmetlerinden iletişime geçen arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Konu hakkında çok ilgili davrandı ve şikayetimle ilgili takipte olması çok hoştu. Şu an çok göremediğimiz bir ilgiydi"
Ayşegül sonuçtan çok memnun

"Teşekkürler"

Rasim
23 Ağustos 2024 01:10
Arzum Blender Seti Arızalı İade Alınsın
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Rukiye
19 Şubat 2024 20:48