Arzum Çay Makinesi Sıkıntısı

Arzum marka AR 3129 model çay makinesi satın aldım ve 1 hafta içerisinde sapının altından su sızdırmaya başladı. Servise götürdüğümde alt kısmını değiştirdiler. Ancak bu kez de su kaynadığında düğmesi otomatik olarak kapanmıyor ve bu durum bizi mağdur ediyor. Ürün estetik olarak şık görünse de işlevsel olarak beklentilerimi karşılamadı. Verdiğim parayla daha kaliteli bir ürün tercih edebilirdim.

19 Kasım 2023 18:18 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri Mesai saatlerimiz Pazar günü hariç 09:00 – 19:00 arasındadır.

Arzum AR3080 Çay Sefası Sapı Kırıldı

"Arzum'a çok teşekkür ederiz sorun giderildi, kısa sürede çözüm sağlandı ilgi ve alakaları ile ürünlerinin arkasında duruşları ile tekrar güvenimizi sağlayan bir marka oldu. Teşekkür ederiz"

Arzum Çay Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Servis Sorunları

Arzum markasına güvenerek aldığım çay makinesini henüz alalı 1 sene olmadan bir çok sefer bozuldu ve servise göndermek z...

Tümünü Gör
Arzum Çay Makinesinin Dışı Deforme Oldu!

Arzum ÇayMakinesinin Dışı Deforme Oldu!

Left
Arzum Çaycı Kulp Sorunu

Arzum Çaycı KulpSorunu

Özkan
Arzum Çay Makinesi Çaydanlık Bölümü Çay Damlatıyor!

Arzum ÇayMakinesi Çaydanlık Bölümü Çay Damlatıyor!

Şeyma
Arzum Çay Makinesi Üretim Hatası