Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Blender Arızası

Arzum Blender Arızası
06 Haziran 2024 18:39

Hepsiburada.com'dan Arzum ar 1126 Hestia blender aldım 10.02.2024 tarihinde. Bana 4 yıl garantili olduğunu söylediler. Blenderi toplam 4 kere kullandık ve 3 defa Adana Baraj Yolu Düzova Arzum servisine götürdüm ve her defasında ürünün bir yerini yapıp veriyorlar. En son gittiğimde de 250 TL dişli ücreti talep ettiler. Vermedim. Arzum müşteri hizmetlerini aradım, kullanıcı hatası deyip geçiştiriyorlar. Biz çocuk değiliz, blenderi yıllarca kullandık, kullanmasını iyi biliriz. Kesinlikle kullanıcı hatası değil. Ben mecbur muyum, her arızalı durumda Adana'nın bir ucundan servise gitmeye? Hani ürün 4 yıl garantiliydi? Paramızla rezil oluyoruz. Hakkımı helal etmiyorum. Ben Arzum'dan almış olduğum 3 adet ürünü, hamur makinesi, blender ve take kişisel geri iade vermek istiyorum. Aksi takdirde, kaymakamlığa gidip Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

08 Haziran 2024 10:33

Hepsiburadacom dan bir daha alışveriş yapamayacağım Arzum kesinlikle, daha aramadılar. CİMER'e de şikayet dilekçesi oluşturdum., lütfen sattığınız ve beğenmedimiz ürünü geri iade alın, istemiyoruz, hiç memnun değilim

23 Haziran 2024 10:01

Arzum sattığınız ürüne 4 yıl garanti verip sonrada arkasında durmuyor sunuz. Bir daha Arzum markalı ürün ben ve çevreme aldırmayacağım.

18 Şubat 2025 13:16 (Şikayetten 8 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Bişenk sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Blender: Müşteri Hizmetleri Ve Garanti Sürecindeki Sorunlar

Bişenk
18 Nisan 2025 23:48
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
02 Ekim 2024 10:01
Arzum AR1092 Mano Blender Seti
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
15 Şubat 2025 16:01