Tuğba
20 Şubat 2024 13:26

Arzum shaken take dream Urunu alalı 2 ay filan oldu 10 kere ya da 15 kere sadece sıvı detoks için kullanıyorum kapağındaki lastiğinde vs hiç bisi yok kapağı iyice sıkmama rağmen bu problemi yaşıyorum

21 Şubat 2024 10:17 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri Mesai saatlerimiz Pazar günü hariç 09:00 – 19:00 arasındadır.

27 Mayıs 2025 08:39

Merhaba bende aynı sorunu yaşadım Çözüm olarak şişelerin kapağında bulunan conta lastiğini söküp bıçaklı olan parçanınkiyle takas yaptım. Conta bolluk yapınca bu sorun oluyor

Kusurlu Ürün Sonrası İade Süreci Uzadı, Mağduriyetim Devam Ediyor

15 Ağustos’ta Arzum’un kendi internet sitesinden AR1148 model blender siparişi verdim. Ancak tarafıma kusurlu ürün gönde...

Kusurlu Ürün Sonrası İade Süreci Uzadı, Mağduriyetim Devam Ediyor

Tümünü Gör
Arzum Blender Seti Pas Akıtıyor

Arzum BlenderSeti Pas Akıtıyor

Funda
Arzum Blender Setim Bıçağı Döndürmüyor, Takılıyor!

Arzum BlenderSetim Bıçağı Döndürmüyor, Takılıyor!

Yağmur
Arzum El Blender İç Döndürme Yeri Deformasyonu!

Arzum El Blenderİç Döndürme Yeri Deformasyonu!

Rahime
Arzum Blender Seti Arızası!

Arzum BlenderSeti Arızası!

Pınar