Kıymet sonuçtan hiç memnun değil

Kıymet
20 Aralık 2023 14:18

Arzum Soprano Max AR1004 1000W siyah Blender aldım. Zaten genel olarak yazlıkta veya başka yerlerde durduğumuz için çok ta kullanılmayan ve sadece çorba çekmek için kullandığımız ve asla zorlamadığımız blender gövdesinde ki beyaz plastik ürün hazne kapağı içindeki plastik dişli sıyırması sonucu çalışmamaktadır. Bu ürünün içindeki sorun çıkaran küçücük bir plastik parçadır. Arzum yetkili servisine gittiğinizde ürünün bu parçasından çok şikayet geldiğini ve kullanıcı hatası olarak değerlendirildiğini ücreti ile alabileceğinizi söylüyorlar.

Sizde içine müdahale edemeyeceğiniz parçayı nasıl bozacağız diyorsunuz genede sonuç değişmiyor. Daha önce de Arzum kettle da problem yaşamıştım, attım kurtuldum bir daha arzummu mağazasının önünden geçmem.

21 Aralık 2023 12:40

Ara ara kullandığımız Arzum ar 1004 soprano max el blenderimin garantisi biter bitmez bozuldu. Çok dikkatli kullanmama rağmen gövde ve bıçak arasındaki dişli bozuldu. Fakat yedek parçası kendi sayfasında bile yok. Bu parçalarda tamir olmuyormuş direk yenisini satıyorlar.

Bu benim üçüncü Arzum el blendırım. Hepsi garanti süresince performans olarak güzel fakat garantisi bittiği gibi ürün bozuluyor. Sürekli blender almak istemiyorum. Mağdur edildim. Kimseye de Arzum markasını almayın 3 yılın sonunda ürün çöp oluyor.

21 Aralık 2023 12:36

Bu benim üçüncü Arzum el blendırım. Hepsi garanti süresince performans olarak güzel fakat garantisi bittiği gibi ürün bozuluyor. Sürekli blender almak istemiyorum. Mağdur edildim. Kimseye de Arzum markasını önermiyorum. 3 yılın sonunda ürün çöp oluyor.

20 Aralık 2023 14:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Derya
29 Nisan 2024 16:32
Cafer sonucu yetersiz buldu

Cafer
06 Eylül 2023 21:22
Arzum Hestia Ar1103 Multi Bilender Seti Bozuk

Arzu
12 Temmuz 2024 23:20
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
17 Haziran 2024 18:42