Arçelik Televizyon Kanalları Siliyor

27 Mart 2024 21:59

Arçelik marka televizyonumuz, ulusal kanalları kaybediyor ve sürekli sinyal yok uyarısı ile karşı karşıya kalıyoruz, ayrıca kanal geçiş süreleri oldukça uzun ve biz artık televizyon izleyemez olduk! Arçelik markasını tercih ettiğime pişman oldum. Arçelik

29 Mart 2024 20:32

Şikayetim herkese açık olarak yayımlanmadı ve dönüş sağlanmadı

26 Aralık 2024 14:42

Şimdi gördüğünüz gibi Arçelik Marka Televizyonumuz YouTube şu anda açık zaten YouTube yayını görüyorsunuz kumandamız da burada Netflix'i de açıyoruz Netflix'e de herhangi bir sorun yok gördüğünüz gibi ancak şöyle menüden menüyü seçtiğimiz zaman burada gördüğünüz gibi live kısmı var yani ulusal kanallar bu geçişler de çok zayıf zaten buna ayrıca değinmek gerekiyor ama şimdi bakın sinyal yok diyor gördünüz mü bakın böyle sinyal yok diyor burada birkaç kanal geçişi yapacağım bakın ne yazıyor TLC diyor işte kanal 7 yazıyor ulusal kanal da göstermiyor ve bakın gördüğünüz gibi bağlantılar da burada mevcut bağlantıları da kontrol ettik hiç bir problem yok zaten yerinden de oynatmıyoruz ama öyle bir sorunla karşı karşıyayız biz bu telefonu düzeltiyorum televizyonun kesinlikle böyle bir değişimini ya tamamen ücret yardımcısını istiyoruz garanti süreci devam ediyor ayrıntıları paylaşacağım bilgilerle

Serhat
14 Mart 2024 21:16
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha

23 Mart 2024 11:12
Cimbom sonuçtan çok memnun

Cimbom
09 Temmuz 2024 23:58
"İlgi alakaları için çok teşekkür ederim sorunum çözüldü"

Arçelik Kategorileri