Cansu sonuçtan çok memnun

Arçelik Klima Dış Ünitesinde Boya Sorunu

Arçelik Klima Dış Ünitesinde Boya Sorunu
12 Ağustos 2024 17:23
Cansu'nun Teşekkür Mesajı
“Merhaba, şikayetim sonucu Arçelik servisi evime geldi. Klimanın dış ünitesinin kapağını değiştireceklerini söylediler. Yalnız iyi ki başıma böyle bir olay gelmiş. Çünkü bize klimayı getirdiklerinde getiren servis tarafımıza sigorta vermedi ve sigorta olmayınca ev bile yanabilirmiş. Sonradan dış üniteyi keşfe gelen servis görevlisi söyledi. Allah bizi korumuş hemen sigorta aldık kendi imkanlarımızla taktık. Dış ünitenin kapağını bir haftada değiştirdiler. Arçelik'ten memnunum ancak servisleri kontrol etmeleri şart, zira verilmiş sadakamız varmış. Sorunumu çözdükleri için Şikayet Var ekibine ve Arçelik'e çok teşekkür ederim. Ancak servis görevlileri için aynı teşekkürü edemeyeceğim.”

Arçelik klima dış ünitesinin boyası kalktı. Haziran 2024'te klimayı aldık. Ağustos 2024'te boyası kalktı. Ben değiştirilmesini talep ediyorum. Çünkü kardeşimin evinde de Arçelik var ve 5 senedir kullanıyorlar. Onlarda hiç böyle bir şey olmamış. Biz onların tavsiyesi üzerine Arçelik tercih etmiştik. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

13 Ağustos 2024 13:43 (Şikayetten 20 saat sonra)
Cansu
Cansu
27 Ağustos 2024 08:47

Aytaç
11 Ekim 2023 17:34

20 Temmuz 2023 13:07
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
12 Eylül 2023 20:34
Fatma sonucu yetersiz buldu

25 Eylül 2024 16:18
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 12:18
Arçelik Klima Mühendis Hatası Ve Değişim Talebi