Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Paslandı

Arçelik Bulaşık Makinesi Paslandı
01 Ağustos 2024 14:39

Arçelik bulaşık makinem geçen hafta içi paslandığı için servise gitti, bugün teslim edildi. İçi değişmiş evet ama resmen ikinci el ürün takılmış. Makineyi çalıştırdım, içinden pas akıyor ve kasa çökük. Bu durumu anlamıyorum. Malının arkasında durmayan bir firma. Artık Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım ya da makinemi değiştirsinler, tamir istemiyorum!

08 Kasım 2024 20:36

Arçelik bulaşık Makinesi ile 2 yıldır pas sorunu yaşıyorum. 2 kez sıfır makine geldi. Tekrar pas sorunu yaşadım. Servise gitti içi değişti yamuk yumuk bir kasa takmışlar makine hurda olmuştu. Tekrar aldılar içini yine değiştirip geri getirdiler. 3 ay önce servisten gelen makinem yine pas oldu. Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım. Artık sıfır makine istiyorum ya da ücret ödemesi. Ben sürekli çatal kaşık bardak almaktan bıktım. Her şeyim pas oldu!

24 Ekim 2024 23:20

2 yıldır Arçelik bulaşık Makinesi ile ilgili pas sorunu yaşıyorum Ağustos ayında servis talep ettim gelip baktılar ürünü aldılar götürdüler tamir edip getiriler eski deforme ber bat bir şey takmışlar içine hurdaya dönmüş makine sonra tekrardan alıp parça değişimi yaptılar bir ay kullandım tekrar pas sorunu yaşamaya başladım bıktım usandım artık Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım

23 Ekim 2024 23:57

2 yıllık evliyim ve sürekli olarak Arçelik bulaşık Makinem ile ilgili problemler yaşıyorum sayısız servise gitti geldi hatta yeni makine bile gönderdiler. Geçen aylarda paslanma sorunu yaşadım tekrar servise gitti geldi daha kötü bir şekilde onarım yapılmış tekrardan gelip aldılar servise götürüp onardılar sözde. Bugün çatal kaşıklarımla ve cam eşyalarımda pas görünce inceledim makineyi bu sefer de kapak kısmında paslar oluşmuş. İki yıldır sürekli bu pas sorunu yüzünden çatal kaşık bardak seti alıp duruyorum eşyalarım ziyan oluyor. Zaten makine iki kez servise gidip geldi artık servis hizmeti istemiyorum ya yeni makine yollayın ya da tüm belgelerimle Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım artık bu nasıl bir marka aklım almıyor.

18 Ekim 2024 12:15

Ek
01 Ağustos 2024 18:21 (Şikayetten 3 saat sonra)
15 Ekim 2024 11:46

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 16:07

22 Ocak 2024 14:31

Özlem
17 Aralık 2023 17:09
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriya
01 Ocak 2025 15:15
Arızalı Bulaşık Makinesi Ve Sorunlu Servis Deneyimi
Arızalı Bulaşık Makinesi Ve Sorunlu Servis Deneyimi
Seda sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2023 08:04
"Herkese tavsiye ederim marka ürününe sahip çıktı ürün tamir edildi teşekkür ederim"

Arçelik Kategorileri