Ebru
15 Mayıs 2023 21:31

Altus ankastre set aldık. 1 ay kullanamadan 1 hafta içinde ocak patladı servisle müşteri hizmetleriyle sürekli sorun yaşadık sürekli farklı farklı şeyler söylendi. Gittiğimiz her yerde her bayide zaten bu ocaklar patlıyor genel bir sorunu var bu ocakların denildi bize başta ocağın yerine yenisini seçebilirsiniz dendi yenisini seçtik fakat set üstü seçtiğimiz için iptal ettirdik tekrar yenisini seçmek istedik.

Ankastre olarak şimdi de arayıp bize ocağın camını değiştireceklerini bizim bunu talep ettiğimizi zaten başından beri böyle bir değişim söz konusu olmadığını bizim üzerine bir şey düşürdüğümüzü iddia ediyorlar. Başından beri servis kabul etmemiş madem neden yeni ocak seçtirdiniz ki ocak patlaması bebeğim ocağın önündeyken oldu. Bebeğimin canına veya bir yerine cam saplanabilirdi veya bizden birine bir şey olabilirdi.

Şu an o ocağı nasıl kullanmamı bekliyorsunuz çok merak ediyorum. Aynı ocağın yenisi de değil camı değişecek bu ocak durup dururken patladı. Ya servisiniz ocağı kuramadı ya da fabrikasyon sorun var bu ocakta eğer tekrar aynı şey yaşanıp da canımıza sağlığımıza bir şey olursa bunun hesabını kim verecek sorarım size Arçelik.

Meral sonuçtan hiç memnun değil

Altus Marka Ankastre Ocak Hatalı

Meral
26 Ağustos 2023 08:56
Altus Marka Ankastre Ocak Hatalı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Altus (Arçelik, Beko) Çözülemeyen Ocak Izgarası Sorunu

Ahmet
19 Mayıs 2024 14:58
Altus (Arçelik, Beko) Çözülemeyen Ocak Izgarası Sorunu
altus-arcelik-beko-cozulemeyen-ocak-izgarasi-sorunu-3.pdf

17 Ekim 2024 12:52
Arçelik Altus Set Üstü Ocak Paslanma Sorunu Ve Değişim Talebi
Yıldıray sonuçtan hiç memnun değil

Altus Ankastre Setle Yaşanan Hayal Kırıklığı

Yıldıray