Altus Marka Bozuk Klima Değişimi Yapmamak İçin Yalan Söylemesi

Altus Marka Bozuk Klima Değişimi Yapmamak İçin Yalan Söylemesi
Kerem
09 Temmuz 2024 23:03

10 Nisan 2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden Altus Alk 1840 10.8000 BTU/h Sınıfı R32 inverter Split Klima satın aldım. Klima 39.6 m2 soğutması gerekirken 19 metrekare odayı soğutmuyor, 32 derecenin altına düşmüyor. Oda fotoğraflarını ekledim. Aynı odayı General dc marka 12.000 BTU/h klima buz gibi yapıyordu. Onu küçük odaya taşıyıp bu klimayı satın aldık. Konuya istinaden 5 kere servis geldi. Asla bir bilgileri yok, 'Biz klimadan anlamayız, evet bu klima soğutmuyor, bozuk' dediler. Bildirelim, değişim için dediler ve gittiler. Sonrasında servis değerler normal olarak aktarım sağlamış ve çağrı merkezinden olumsuz sonuç aldım. Sonucu bana bildirmediler. Çağrı merkezinden önce Müşteri Temsilcisi K*** ile görüştüm, sonra Takım Lideri K*** ile görüştüm, en son Müşteri İletişim Merkezi Uzmanı K*** ile 1.5 saat görüşme sağlayarak zorlaya zorlaya talebin olumsuz olduğunu öğrendim. Tarafıma iletmiyorlar bile, öyle bekletiyorlar insanı. Ürün satın aldıktan sonraki süreçte yardımcı olmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. 0 850 210 08 88 Kurumsal müşteri hizmetleri iş bilmez, servis iş bilmez ve 'Ben anlamam, bozuk bu ürün' deyip geçiştiriyorlar. Servise soru sorduğumda sinirli sinirli bakıp cevap vermiyorlar. Ürün 32 derecenin altını görmüyor, soğutmuyor. Satın alma sonrası ürünün arkasında durma gibi bir durum yok. Mağduriyetim giderilsin diye Tüketici Hakları'na başvurdum. Kesin kazanacağımı biliyorum ama beni yaz ayı boyunca mağdur ettiler ve sonuç gelene kadar mağdur etmeye devam edecekler.

10 Temmuz 2024 16:47 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Altus Klima Soğutma Ve Isıtma Sorunu

Ahmet
10 Eylül 2024 10:41
Altus Klima Soğutma Ve Isıtma Sorunu
Hasan sonucu yetersiz buldu

Hasan
01 Ağustos 2023 18:24

Klimam Soğutmuyor, Servis Sorunu Çözmüyor!

Ramazan
16 Ağustos 2025 18:33