Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 13:21

2 yıl önce aldığım Altus marka derin dondurucum geçtiğimiz günlerde 3. Defa bozuldu. Bir yaz boyunca içinde doldurduğum kışlık yiyeceklerimin tamamı çöp oldu hatta evde olmadığım için ceset gibi koku vardı eve girdiğimde.

Bu durumun 3. Defa olmasına rağmen diğerlerinde olduğu gibi parça değiştirip geri vermek istediler bende kabul etmedim. Çünkü aynı hatayı tekrar yapabilir ürün kusurlu ürün en nihayetinde. Servisin söylediği de eğer 90 gün içinde parçası değişmiş ürünü kabul etmezseniz ürün alma hakkınız yanacak ve ne eskisini ne de yenisini alamayacaksınız.

Şimdi bu noktada ürünü geri almak zorunda bırakan Altus'a mı kızayım yoksa Arçelik bünyesinde olduğu için Arçelik'e mi kızayım bilemedim.

27 Ağustos 2024 16:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

28 Ağustos 2024 09:33

Yanımda olmanız benim sıkıntımı çözmüyor. Yuvarlak süslü cümleler kurup işi galeyana getiriyorsunuz. Sonuç yok! Parçası iki defa değişen derin dondurucumun tekrar parçasını değiştirip bana geri vermek istiyorsunuz ben kabul etmediğimde de 90 gün içerisinde urunu almazsanız dolap hakkınız yanacak diyorsunuz. Böyle saçmalık mı olur? Tekrar söylüyorum kimse Altus ürün almas ın berbat ötesi hizmet ve ürün kalitesi

07 Eylül 2024 11:10

Hala şikayetime karsılık bir cevap alamadım. Dondurucuyu getirdiniz parçası değişmiş bir şekilde benim zararım karşılanacak mı?

09 Eylül 2024 11:20
Altus Derin Dondurucu Pişmanlıktır

Altus marka derin dondurucumu bana gecen hafta tüm itirazlarıma rağmen tamir edip (motor değişti) gönderdiler. Dün gece dolabımı açtığımda bu haldeydi. Acaba hiç utanmanız yok mu sizin? Ha RAM zik kim olsun Firuzköy yetkili servisi de dahil!

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Altus Derin Dondurucu Mağduriyeti: Servis Sürecinde Hayal Kırıklığı

12 Ağustos 2023 14:22

Altus Derin Dondurucu Sürekli Arızalanıyor

Salih
23 Eylül 2023 23:54
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Altus Derin Dondurucu Arızası

Asiye