Altus Derin Dondurucu Sürekli Arızalanıyor

Salih
23 Eylül 2023 23:54

Altus marka bir derin dondurucu aldım. Pişmanım kesinlikle... 2022 Yazının sonunda arızalandı 7-8 aylık üründü bu sırada ve içinde binlerce liralık ürünlerim çöp oldu. Temizledik acemilik işte video veya fotoğraf kaydı almadık servis bu şartlar altında hasar tazmini mümkün değil keşke temizlemeden bize haber verseydiniz dedi.

Koku düşer dedim keşke düşseydi bizde değişim yapardık garanti kapsamında dediler. Mantıklı bulduk elimizde kanıt olmadan tazmin beklemek yanlıştı. 2023 Ağustos'ta tatile gittik döndüğümüzde ise yine aynı fiyasko tam bir yıl sonra aynı zamanda bu sefer söylenenlere uyduk temizlemedik gördüğümüz gibi video çektik tek tek ayrıntılı bir biçimde içini dışını gösterdik.

Aradık geldiler, değişim yapılacak denip gidildi. Daha sonrasında gelen bildirimde değişimin 5310 TL karşılığında gerçekleşeceğini söylediler. Çok zoruma gitti ama yine sineye çekip pekala para ödemek istemiyorum ancak onarım yapın dedik. Videoları WhatsApp aracılığı ile paylaştık hasar tazmini talep ettik. Onarım yapıp motoru değiştiler ancak hala çalışmıyor. Hasar tazmini için ise hesaba alıp geri dönüş bile sağlamadan talebi iptal ettiler.

Gerçekten mağduriyetimizin yanına bir de zamanımızı alan Arçelik grubuna teşekkürlerimi sunarım. Bir daha asla bir ürününü almayacağım. Ben pişmanlık değil hizmet satın almak istemiştim sadece...

24 Eylül 2023 14:48 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
24 Eylül 2024 15:46
Altus Sıvı Teması Olmayan Bir Yerden Paslanma Ve Kabarma
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Altus Derin Dondurucu Pişmanlıktır

Zeynep
27 Ağustos 2024 13:21
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Altus Marka Derin Dondurucu Arızası

Salih
20 Mart 2024 14:53

Ali
30 Ağustos 2023 11:32
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Altus Derin Dondurucu Mağduriyeti: Servis Sürecinde Hayal Kırıklığı

Bülent