Leyla sonuçtan memnun

Altus Çamaşır Makinesi Kuruturken Çok Gürültü Yapıyor!

24 Aralık 2024 10:31
Leyla'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunu yazdıktan sonra 12 saat sonra gibi kısa bir sürede beni arayıp iletişime geçen müşteri temsilcisi ne teşekkür ederim şimdilik arıza onarım yapıyorlar inşallah sorun tamamen giderilir kullandıktan sonra yorumumu gunceleyecegim”
23 Aralık 2024 23:27

Yaklaşık bir yıl önce yeni ev düzdüm ankastre seti buzdolabı bulaşık Makinesi ve çamaşır makinesi mikrodalga dahil tüm beyaz ve küçük eşyalarımı Altus tan aldım o kadar inandım ve etrafımdaki herkese tavsiye ettim ama ilk kullanımdan itibaren çamaşır makinemde inanılmaz gürültü titreşim oluyor makine çalıştığı zaman sanki helikopter çalışıyor resmen ayaklanıp yürüyor iki defa servis çağırdım ama makinede bir şey yok deyip gidiyorlar gerçekten yazık hangi makine böyle ses çıkarıyor gerçekten yazık makinemin değişmesini istiyorum eğer marka ürünlerinin arkasında durursa daha eksiğim olan kurutma makinesinide almak istiyorum ama ben markaya inanamıyorum sadece servis elemanlarının üstünde durmadığını düşünüyorum koskoca marka bozuk ürün niye satsın hadi yanlışlık oldu arkasında durur

24 Aralık 2024 14:24 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

06 Ocak 2025 13:34

Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Altus Çamaşır Makinesinin Temizleme Sorunu Ve Servis İhmali

Kürşat
07 Nisan 13:58
Altus Çamaşır Makinesinin Temizleme Sorunu Ve Servis İhmali

Altus AL 9103 Çamaşır Makinesi Beyazları Sarartıyor Ve Leke Çıkarmıyor

Fadime
18 Ağustos 2025 23:41
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
14 Ağustos 2025 16:45