Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 16:29

Migros mağazasından "Altus alk 471 X Buzdolabı" satın aldım. Ürün ulaştı ve Altus firmasının servisi kurulum için geldi. Kutuyu gözümün önünde açıp ürünü yerleştirip çalıştırdılar. Ürünün kapağının sol üst köşesinde bir ezik olduğunu fark ettim. Bunu anında servis yetkilisine söyledim. Servis yetkilisi aldığım yer ile iletişime geçmem gerektiğini söyledi. İlgili Migros mağazasını arayıp iletişime geçtim. Arçelik yetkili servisi ile iletişime geçtiklerini söylediler. Ancak henüz bir çözüme ulaştırılmadı. 3 gündür eski dolabım ve yeni dolabım mutfakta bekliyor ve nasıl bir aksiyon alınacağını bilmediğim için eski dolaptan yenisine taşıyamıyorum ürünleri. Ürünün kutusunda herhangi bir hasar yoktu Migros lojistiği tarafından yapılan bir hata değil, ayıplı bir mal gönderildiğini, kalite kontrolden bu şekilde geçtiğini düşünüyorum. Bir an önce tarafıma dönüş yapılmasını ve mağduriyetimin ivedilikle çözülmesini istiyorum.

altus-buzdolabi-kapaginda-ezik-cikti-1.pdf

28 Ağustos 2023 13:53

Bugün yine kendi çabalarımla Migros'tan bir yetkiliden aldığım bilgiye göre. Arçelik'e bağlı Altus yetkili servisinin ürünü değişim yapacağı bilgisini aldım. Yetki sizi aradılar mı dedi ancak kimsenin aramadığını belirttim. Arçelik tarafından bugünde dönüş gelmezse firmayı hem CİMER hem de Tüketici Hakem Heyeti üzerinden sattıkları ayıplı mal için ve 7 gündür çözüm sunmadıkları için şikayet edeceğim.

24 Ağustos 2023 09:32 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

25 Ağustos 2023 09:48

Çözüm odaklı davranmadılar. Biz değişim yapamayız aldığınız yer değişim yapabilir. Biz tamirat yapabiliriz dediler. Ben de kendilerine tamirat olursa bana ekstra ücret çıkmaz mı diye sorduğumda onu servis belirler dediler. Ayıplı mal satmış olabileceklerine ihtimal dahi vermiyorlar. Bu iş Migros tarafından da sonuçlandırılamazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip nasıl uğraşıyorum sizinle o zaman göreceksiniz. 5 gündür ürünü kullanamama mağduriyetimi de özellikle belirteceğim.

Erdem
Erdem

Alacaktım vazgeçtim Sıfır alınan bir ayıplı mal nasıl iade alınmaz o bayiye bu dolabı Arçelik fabrikası vermedimi Arçelik Türk milletini hak etmiyor Mecburen yabancı markalara bakacağız geçmiş olsun

altus-buzdolabi-kapaginda-ezik-cikti-1.jpg

Garanti Kapsamında Zorla Ürün Değişimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Murat
03 Mart 2025 01:10
Sezgin sonuçtan çok memnun

Sezgin
17 Mayıs 2025 18:16
"Arıza giderildiği için teşekkür ederim, tekrar aynı sorum olur mu bilemem ama aynı problemden dolayı 8 defa servis geldi ve en son gelen servis dolabın içindeki fanın bozuk olduğunu söyledi, daha önce gelen 7 servis hiçbir çözüm sunmadan sadece hatayı bizde bularak gidiyorlardı en son gelen ise dolabın içini açtı ve fanın bozuk olduğunu fark etti benim anlamadığım daha öncekiler neden bu durumda bir arıza tespiti yapmadı ya da ürünü atölyeye alıp incelendi çünkü aldığım her sebze meyve dolapta donarak çöp oldu bu maddi kaybımı hiç dikkate almadı marka ama şimdilik sorun çözüldüğü için teşekkür ederim"
Altus Buzdolabında Kronik Dondurma Sorunu Ve Çözülmeyen Mağduriyet
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Simge
13 Ağustos 2025 01:50