Cuma sonuçtan hiç memnun değil

A101 Paneli Parçalanmış TV Satışı

Cuma
27 Ağustos 2023 19:44

26 Temmuz 2023 tarihinde A101 Yeni Mağazacılık Hatay Antakya 668 710 775 numaralı şubesinden, TRHLDLD055463800004679 seri numaralı HI-LEVEL HL55FMN252-0276 mtr 55 inç Smart TV satın aldım. 27 Temmuz 2023 tarihinde servis kurulumu yapmaya geldi. Yetkili servis personeli kutuyu açtığında ürünün panelinin kırık ve parçalanmış şekilde olduğunu tespit ederek yetkili servis tarafından tutanak altına alındı ve 28 Temmuz 2023 tarihinde ürünün mağazaya iadesi gerçekleştirildi. Ürün iade tarihi üzerinden azami onarım süresi olan 20 iş günü dolmasına rağmen mağaza ne ürünün yenisini veriyor ne de ücret iadesi yapıyor. Mağaza çağrı merkezi ile defalarca görüşme sağlanmasına rağmen, temsilci tarafından size en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır cevabı ile bize geçiştirmektedir. 26 Ağustos 2023 tarihinde tekrar görüşme sağlandı fakat yine aynı cevap verildi. Ürünün yenisi ya da ücret iadesi yapılmayacak ise ilgili mercilere şikayetimizi ileteceğimizi belirttik. Bunun üzerine bize temsilci yine aynı cevabı vererek en kısa süre içerisinde iletişim kurulacak cevabı verilmiştir. Mağaza ayıplı olarak satmış olduğu ve bu ayıbın giderilmediği anlaşılmış olup ayıplı ürünün yenisi ile değiştirilmesi, ürünün yenisi yok ise kanunlar gereği ürünün bir üst model ile değiştirilmesini talep ederim.

Sipariş Edilen TV Teslim Edilmedi, Bilgilendirme Ve Çözüm Sunulmadı

Ahmet
02 Eylül 2025 11:34
Sabibe sonuçtan hiç memnun değil

Sabibe
25 Ekim 2024 20:19

Kırık Gelen Televizyonun İadesinde Mağaza Engelleri Ve Servis Ücreti Mağduriyeti

25 Ağustos 2025 16:43
kirik-gelen-televizyonun-iadesinde-magaza-engelleri-ve-servis-ucreti-magduriyeti-1.jpg
Eyyup sonuçtan hiç memnun değil

Eyyup
22 Ekim 2025 11:40
Kırık Televizyon, Cevapsız Kargo Ve A101’den Çözüm Yok!
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Halit
09 Ekim 2023 15:11