Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankasından Telefon Faturasını Ödediğim Halde Hattım Açılmadı

03 Aralık 2023 14:39

01.12.2023 tarihinde Ziraat mobilden Türk Telekom mobile ait fatura ödemesi yaptım. Aradan saatler geçmesine rağmen telefon hattı açılmadı. Bunun üzerine Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arayıp problemi söyledim, ödemenin gerçekleştiğini sorunun kendilerinden kaynaklanmadığı Türk Telekom müşteri hizmetleriyle görüşmemi söylediler. Türk Telekom'la görüştüğümde kendilerine ödemenin iletilmediği ifade edildi. Tekrar Ziraat Bankası müşteri hizmetleri ile görüştüm ancak bir sonuca ulaşamadım. Daha sonra başka bir bankanın mobil bankacılığından faturayı tekrar ödedim ve hat açıldı. Ziraat Bankası ücreti hesabımdan kesmesine rağmen fatura ödemesini gerçekleştirmedi.

03 Aralık 2023 14:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ömer
20 Aralık 2023 12:14

Aradan 2 hafta geçmesine rağmen iletişime geçen bir yetkili olmadı. Bu kadar köklü bir bankanın böyle sorumsuz davranması beni üzüyor.

Serpil
22 Ekim 2023 11:17