Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası'nda İşlemlerim Neden Aksıyor?

Ziraat Bankası'nda İşlemlerim Neden Aksıyor?
22 Kasım 2024 14:44

Ziraat Bankası'ndan kredi kartı limitim uzun zamandır yükseltilmiyor, KMH hesabı açılmıyor. Mobil internet bankacılığından başvurularım kabul edilmiyor. Herhangi bir Ziraat şubesine gittiğimde beni ana şubeye yönlendiriyorlar. Ana şube ile telefon görüşmemde kredi kartı limitinin yükseltilebileceği, KMH hesabı limiti tanımlanabileceği bilgisi verildi. Ertesi gün arayıp bilgi verileceği söylendi, ancak tarafıma arama yapılmadı. Ben arıyorum, bağlanamıyorum. Ziraat maaş hesabım, kredi kartım ve kredim var; daha önceki kredi borcunu kapattım. Uzun süredir ne KMH hesabı açabildim ne de kredi kartı limitimi yükselttim. Tarafıma acil dönüş yapılmasını bekliyorum. Bir an önce KMH hesabımın açılmasını ve kredi kartı limitimin yükseltilmesini rica ediyorum.

25 Kasım 2024 16:24

Ziraat Bankası'ndan kredi kartı limitim uzun zamandır yükseltilmiyor, KMH hesabı açılmıyor. Mobil internet bankacılığından başvurularım kabul edilmiyor. Herhangi bir Ziraat şubesine gittiğimde beni ana şubeye yönlendiriyorlar. Ana şube ile telefon görüşmemde kredi kartı limitinin yükseltilebileceği, KMH hesabı limiti tanımlanabileceği bilgisi verildi. Ertesi gün arayıp bilgi verileceği söylendi, görüşmemde merkez onaylamıyor bilgisi veriliyor. Kredi kartı onaylanıyor kredi onaylanıyor neden KMH onaylanmıyor Ziraat maaş hesabım, kredi kartım ve kredim var; daha önceki kredi borcunu kapattım. Uzun süredir ne KMH hesabı açabildim ne de kredi kartı limitimi yükselttim. Bir an önce KMH hesabımın açılmasını ve kredi kartı limitimin yükseltilmesini rica ediyorum

22 Kasım 2024 14:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ziraat Bankası Şubesiyle İletişim Kuramıyorum, Ulaşmak İmkansız

30 Temmuz 2025 16:12