Dzhulıde sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 21:12

Ziraat Bankası mobil uygulamamdan banka hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda 'özür dileriz, işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen çağrı merkezini arayınız.' şeklinde bir uyarı almaktayım. Ziraat Bankası çağrı merkezini aradığımda hesabımda bloke olduğunu ve şubemiz tarafından hatalı bir işlem yüzünden bloke edildiğini, şubeye başvurmam gerektiği söylendi. Yurt dışında olduğum için şubeye gidemeyeceğimi belirttiğimde Çanakkale/Biga şube numarasını verdiler ve şubeyi aradım. Bildirim kaydı oluşturuldu ve e-posta yoluyla bilgilendirme yapıldı. İnceleme sonrasında SMS ile bilgi verileceği söylendi. SMS geldi ve SMS'te yazanlara göre güvenlik operasyonları yöneticiliği (fraud) ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabileceğim belirtildi. Tekrar şubeyi aradığımda şubeye gelmem gerektiği söylendi.
Yurt dışında olduğumu belirttiğimde müşteri temsilcisine yönlendirildim ancak telefon çalmasına rağmen cevap veren olmadı ve ortalama 20 kez aradım; sürekli müşteri temsilcimiz telefona yanıt vermedi. Çanakkale/Biga müşteri temsilcimizin ismi g*****'tır. Tekrar şubeyi aradığımda yine müşteri temsilcisine yönlendirileceğim söylendi. Başka müşteri temsilcisi talep ettiğimde, yönlendirilecek başka bir müşteri temsilcisi olmadığı belirtildi.
Bugün yaptığım görüşmede 250 euro'luk telefon faturası da cabası. Müşteri temsilcisine sesli mesaj bıraktım ve telefon numaramı vererek geri dönüş yapılmasını bekliyorum; ancak halen ne arayan ne soran var. Bizim tarafımızdan yapılan hatalı işlem olduğu söyleniyor; evet, bir iki kez yanlış işlem olmuş olabilir ancak hesabımın tamamen bloke edilmesinin anlamını çözemiyorum. Sürekli aktif olarak kullandığım banka hesabım ve diğer birçok bankada hesabım olmasına rağmen hiç bu şekilde sorun yaşamadım.
250 euro telefon faturası yansıtıldı. Şimdi yurt dışından Çanakkale şubesine mi gelmem gerekiyor? Ayrıca Çanakkale şubemizden ATM kartımın şifresini güvenlik nedeniyle değiştirdiler, fakat hesabımın blokesi konusunda yardımcı olunmadı. Şu anda oldukça mağdur durumdayım. Sorunun ne olduğu konusunda da tam bir açıklama yapılmamıştır. Bizler yaptığımız hatalı işlemi kabul ettiğimizde sadece 'olabilir' denildi. Hatalı işlem yaptıysak biliyoruz. Güvenlik nedeniyle bloke edildiğini belirtiyorlar, ancak hesabıma başkasının işlem yapması mümkün değildir.

Bu konu hakkında en kısa sürede yardım bekliyorum.

26 Mart 2024 23:24

Ziraat banka Çanakkale/Biga şubesinden şikayetçiyim,

internet bankacılığıma bloke konulu Ziraat Bankası merkez tarafından şubeye yönlendirildik Çanakkale Biga şubesini 30 kez aradık bizi bir müşteri temsilcisine yönlendirdiler bir turlu telefonlara yanıt verilmiyor Bulgaristan'dan şubeye gelme şansımız yok diğer açtığım şikayet hakkında da sonuç alınamadı dönüş yapılmadı bu haftada hesabımada bloke koymuşlar, hiçbir şekilde kendilerine ulaşamıyoruz kimsede bilgi vermiyor paramı kullanmama izin verilmiyor toplamda 50 den fazla arama yaptık 500 euro fatura geldi, halen kimseye ulaşamıyoruz SMS geliyor güvenli operasyonlar birimi ile irtibata geçiniz diye Çanakkale Biga şubesini arıyoruz ne bilgi veren var ne de müşteri temsilcisi telefonlara bakıyor, Ziraat merkezden de şube tarafından bloke olduğundan bilgi veremediklerini belirtiyorlar,

bugün avukat tutup Türkiye'den vekaleti verdim artık Savcılığa şikayet etmekten başka çaremiz yok babam hastanede ve ona bakıyorum paraya ihtiyacım var babamı çıkarmak için ne ulaşabildiğim müşteri temsilcisi var ne de bana dönüş yapan mail gönderdim dönüş yok artık son care Savcılık aracılığı ile ulaşmak biz paraları kolay kazanmıyoruz Türkiye'ye yatirim için Ziraat Bankası'ndan hesap açtık bizi haksiz yere paramızı bilinçli şekilde el koymaya çalıştıklarını anlamaya başladık

simdi bu mesajımdan sonra Ziraat Bankası tarafından otomatik yanıt verilecek bankamıza ulaşmıştır size kayıtlı bilgiler üzerinden dönüş yapılacaktır şekilde ama ne geri donen oluyor ne de bize bilgi veren 4 kez bildirim oluşturuldu 4 kez bildirimden sonra gelen SMS'ler hep aynı

Ek
20 Mart 2024 21:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Mart 2024 12:07

Dun 10 kere Daha şubemi aradım, hesabımın aktif olduğu söyleniyor ancak internet bankacılık girişim ve kartım bloke edilmiş beni sürekli şubeye gelmem gerektiğini belirtiyorlar yurt dışındayım hasta babam var hesabımdaki paramı çekmem gerektiğini babamın hastaneden çıkarmam gerektiğini belirtiyorum, bildirim oluşturduklarını incelemede olduğunu ve inceleme sonrası SMS yollu ile bilgi vereceklerini belirtiyorlar, basit bir hata yüzünden, hesabımı bloke Etiler, bu kadar ne inceleniyor, bir kisi bu kadar mağdur edilemez, paramı kullanamıyorum, zaten 300 euro fatura ödeyeceğim Ziraat bankasını aradığım nedeni ile bir de şubeye gelmem gitmem 500 eurodan fazla masrafım olacak onları siz mi karşılayacaksınız hangi işlemi yaptığımıda belirtiyorum ben olduğumu da belirtiyorum, hesabımda 30 bin tl den fazla miktar var siz bu miktarı kullanmamı engelleme hakkınız yok gelen ödemeler belli giden ödemeler belli, bugüne kadar sürekli aktif kullanılan bir hesap vergi almasını biliyorsunuz sürekli kesinti yapıyorsunuz bir şey demiyoruz ancak hizmete gelince hizmet vermekte zorlanıyorsunuz bu sorunuma çözüm bulunmasını bekliyorum babamın hastane masraflarını ödemem gerekiyor, daha ne kadar aramam gerekiyor tüm Çanakkale/Biga şubesindeki operatörlerin isimlerini ezberledim, biraz daha muhatap olursam akraba olacağız, sorunum çözülmezse tüm gerekli mercilere şikayette bulunacağım bazı kişilerin 1 aydır beklediğini öğrendim 1 ay beklememi gerekiyor hastanelik sorunlarımız var diyoruz ilgi alaka hiç yok, başkası tarafından yapılan bir işlem değil benim bilgimin dahilinde bir işlem olduğu halde hesabım incelendiği söyleniliyor en kısa sürede sorunumun çözülmesi ve hesabımın aktif hale getirilmesini talep ediyorum.

25 Mart 2024 12:52

Kaç gün Oldu geri dönüş yapılmadı, Ziraat merkezi aradığımda internet bankacılığımda kısıtlama olduğunu ancak hesabımda bloke olmadığını şubeden paramı çekebileceğim söylenildi simdi yine aradım hesabımda'da bloke olduğu söylenildi, başkası hesapta bloke yok diyor başka müşteri temsilcisi var diyor bu isi bir turlu çözemedik, tüm müşteri temsilcileri aynı bilgileri görmüyor sanırım? Hiçbir şekilde kimse düzgün bilgiyi vermiyor Çanakkale Biga şubesini defalarca aramama rağmen kimseye ulaşamıyorum, beni çok mağdur etiniz, bana defalarca son yapılan işlemleri sordunuz hepsini tek tek cevap verdim gelen SMS de güvenlik operasyon birimi ile iletişime geçmem gerektiği yazıyor ben normal şubeye ulaşamıyorum ki güvenlik operasyonlar birimine ulaşayım, artık buna çözüm bulunması gerek aksi halde avukatım aracılığı ile direk Savcılığa gidip şikayete bulunacağım.

26 Mart 2024 12:03
Ziraat Bankası Mobil Bankacılık Hesabıma Fraud Blokesi Koydu

Dun Yine 30 Kere Şubemi aradım Beni müşteri temsilcisine yönlendiriyorlar müşteri temsilcisi bir turlu telefona yanıt vermedi ulaşamadık 500 Euro'luk faturam çıktı ve telefon hattımdaki limit doldu artık arayamıyorum her gün bana SMS geliyor güvenlik operasyonlar birimi ile görüşmem gerektiği yazıyor ancak müşteri temsilcisine dahil ulaşamıyoruz yoğunluk diyorlar 1 haftadır ne yoğunluğu bu telefonlara dahil çıkmıyor bugün avukatla görüşeceğim ve Ziraat bankasına ait Çanakkale/Biga şubesine suç duyurusunda bulunacağım resmen parama el koydu beni çok mağdur etti ve zarara soktu, Ziraat Bankası'ndan hesap açtığım için resmen pişman oldum, bu kadar sorumsuz isini bilmeyen rezalet bir ekibe sahip

03 Nisan 2024 14:48

İki hafta oldu halen ne hesabım acildi ne tarafıma dönüş sağlandı hep aynı SMS'leri alıyoruz, Çanakkale/Biga şubesinde hiçbir müşteri temsilcimize ulaşamıyoruz yurt dışında olduğumuzu defalarca tekrarladik, hep bir kadına yönlendiriyorlar bu müşteri temsilcisi bayan sanırım yatarak maas alıyor, insan olum eşiğinde olsa demek parasına dokunamayacak internet bankacılık extramizda yapılan tüm işlemleri soyluyoruz, tüm işlemler bizim tarafımızdan yapıldığını belirtiyoruz ancak neyi araştırıyorsunuz tüm işlemler zaten bizim tarafımızdan yapıldı kimse hesabımızı ele geçirmedi zaten nasıl geçirecek tanıtılmış telefon bizde hattımız bizde, kimse ilgilenmiyor, bu artık direk paramıza el konulduğunu anlıyoruz, Ziraat Bankası devletin elline geçtiğinden beri herkesi mağdur etmeye başladı, bizler kolay yoldan para kazanmıyoruz, Ziraat banka dışında 3 bankada da hesabimiz var hiç bu şekilde sorun yaşamadık buradaki tüm arkadaşlarıma da bir an önce Ziraat hesaplarını boşaltmalarını başka bankaya aktarmalarını şiddetle söyleyeceğim, yurt dışından Türkiye'ye yatirim yaptığımız halde bu şekilde mağdur edilmez hiç kimse merkezi arıyoruz şubeyi arayın diyorlar bizim erişimimiz yok diyorlar siz nasıl merkezsiniz bu şubeye kim yetki veriyor? Şube'de hiçbir müşteri temsilcisine ulaşamadık ki yoğunluk yoğunluk deniliyor 2 haftadır çalan telefona bir kimse yanıt vermedi

08 Mayıs 2024 08:10
Ziraat Bankası Mobil Bankacılık Hesabıma Fraud Blokesi Koydu

Kaç ay oldu bize SMS geliyor şubeyi arıyoruz muhatap yok, böyle bir bankamı olur ne sorunumuzu çözdüler ne de muhatap bulabildik kartımızdan online yaptığımız hatalı bir işlem nedeni ile hesapmi bloke edilir ne saçmalık bu dönüş yok ilgilenen yok paramızı resmen gasp etmeye çalışıyorsunuz

Fatma

Ziraat kartım bloke oldu müşteri hizmetlerini arıyorum kartınız blokeli olduğu için işleme devam edemiyoruz diyorlar telefonu yüzüme kapatıyorlar bu sorunu aylardır çözemiyorum kartımın blokesini kaldırmanızı rica ediyorum

Dzhulıde

Ben iki haftadır bekliyorum ne şubede müşteri temsilcisine ulaşabiliyorum ne de bana dönüş yapılıyor SMS ile güvenlik operasyonlar birimi ile iletişime geçin yazıyor biz müşteri temsilcisine ulaşamıyoruz ki güvenlik operasyonlar birimine ulasalim Ziraat Bankası merkez zaten bilgi veremiyormuş şube bloke koymuş merkez boşuna çalışıyor tüm yetki subelerdeymis size de kolaylık versin

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası'nda Şüpheli İşlem Ve İletişim Sorunu

Engin
28 Mart 09:26
Ziraat Bankası'nda Şüpheli İşlem Ve İletişim Sorunu

Meral
30 Kasım 2023 01:16
Ziraat Mobil Giriş Yapamıyorum!
Ziraat Bankası Kategorileri