Ziraat Bankası Maslak Şubesi'nde İşlem Engeli Ve Anlamsız Tepkiler

09 Aralık 2024 11:40

2 Aralık 2024 saat 16:10 civarları Ziraat Bankası Maslak şubesi’ne “hesabıma 829.000 para yatırıp EFT limitimi yükseltmek” için gitmiş bulundum. Gümüşhane’den İstanbul’a araç alımı için geldik. En yakın Ziraat şubesine gidip elimizdeki parayı hesabıma yatırıp sonrasında takas bank ile aracı almak için. Şubeye gitmeden önce Müşteri temsilcisini EFT limitini yükseltmek için aradık. Yetkili kişi en yakın Ziraat bankasından bu işlemi yapabileceğimizi söyledi. Operasyon sorumlusu hanımefendi ise bu işlemi yapamayacağını söyledi. Normal şartlarda elimdeki parayı Ziraat'taki maaş hesabıma atamıyor muyum dediğimde yapacağınız işlemi söylediniz artık dedi gülerek. Sonrasında Gümüşhane'den geldiğimizi ve vaktimizin çok dar olduğunu araç satın alacağımızı söylediğimizde ise ‘’Gümüşhane'den maslağa geldiniz, hayatta inanmam’’ dedi. Sorumlu hanımefendinin iş çözmek yerine verdiği bu anlamsız tepkiler sayesinde işlemlerimiz uzadı. Müşteri temsilcisi bile şaşırdı yani nasıl böyle bir şey olur diye  çok yazık devletimizin bankalarında böyle şeylerle karşılaşmak çok üzücü hanımefendi adına çok üzüldüm. Ayrıca 2 gişede aktif gözüküp tek gişe çalışıyordu bilgilerinize ona göre kullanın. Bence bu şubeyi işlemler çok yavaş ilerliyor.

09 Aralık 2024 11:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

EFT Limit Artışı Engeli Ve Maddi Zarar

03 Ocak 2025 12:44
EFT Limit Artışı Engeli Ve Maddi Zarar
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2025 22:31

26 Aralık 2024 23:45
Ziraat Bankası'nda EFT Limiti Ve Nakit İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 20:35

30 Ağustos 2023 13:22