Wega sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Maaş Hesabına Konulan Haksız Kısıtlama

Ziraat Bankası Maaş Hesabına Konulan Haksız Kısıtlama
16 Ekim 2024 16:29

KMH hesabımın bağlı olduğu vadesiz hesabıma maaşım yattıktan sonra faizleri kesildi. Sonrasında kullanılabilir bakiyem olmasına rağmen kullanmak istediğimde 'hata, daha sonra tekrar deneyin' uyarısı alıyorum. Konuyla ilgili önce müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim.

Fakat hesapta bir sorun gözükmediği, şubeyle görüşmem gerektiği iletildi. Şubeye gittiğimde, 6 ay olmamasına rağmen hesabımın 6 aylık ekside olmasından dolayı kullanılabilir olan bakiyemi kullanamayacağım ve bu nedenle bu kısıtı açamayacaklarını söylediler.

Bunun üzerine tekrar müşteri hizmetleri ile görüştüğümde böyle bir haklarının olmadığı, direkt temsilci tarafından denildi. Sonuç olarak maaşıma el konuldu. Tamamen saçma bir durum, sonuçta KMH'ye ait faizler hesabımdan çekilip ödenmiş.

Yeniden kullanmak istiyorum ve bu engelleniyor. Zaten yeniden kullandığımda yine oluşacak faizi biliyorum ve bu maaş hesabımdan zaten çekiliyor. Durum hakkında şikayetçiyim. Maaşımla ay geçiriyorum ve el konuluyor.

16 Ekim 2024 16:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Haziran 2024 13:53
Ziraat Bankası Kendi Paramızı Kullandırtmayan Banka

15 Haziran 2024 10:58
Esin sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 03:34
Ziraat Bankası Eksi Bakiye Neyin Nesi KMH Tanımlı Olmadığı Halde?

Ziraat Bankası Talebim Olmadan KMH Limiti Tanımladı Kapatma İçin Şubeye Gitmem İsteniyor

04 Temmuz 2025 22:22
ziraat-bankasi-talebim-olmadan-kmh-limiti-tanimladi-kapatma-icin-subeye-gitmem-isteniyor-3.jpg
ziraat-bankasi-talebim-olmadan-kmh-limiti-tanimladi-kapatma-icin-subeye-gitmem-isteniyor-2.jpg
ziraat-bankasi-talebim-olmadan-kmh-limiti-tanimladi-kapatma-icin-subeye-gitmem-isteniyor-1.jpg

13 Mart 2025 14:37

Ziraat Bankası Kategorileri