Ziraat Bankası İnternet Bankacılığımı Bloke Etti Param İçeride Kaldı

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığımı Bloke Etti Param İçeride Kaldı
11 Temmuz 2023 14:41

Ziraat Bankası internet bankacılığından 10.07.2023 tarihinde bir havale işlemi yapmaya çalışırken banka internet bankacılığı hesabımı bloke etti. Çağrı merkezimize ulaşın yazdı. Aradım. Müşteri temsilcilerinin verdiği bilgiler yetersiz ve asla çözüm sağlamıyor. Güvenlik birimine yönlendirmek için bir istek oluşturdu. Yarın aranacaksınız ve bloke kalkacak dendi. Sabah oldu, 10'da tekrar aradım öğlene doğru aranacaksınız dendi. Saat 14.00'da tekrar aradım, biz ne zaman aranacağınızla ilgili saat bilgisi veremeyiz.

Güvenlik biriminin ne zaman arayacağını kaç gün sonra arayacağını bilemeyiz dedi. ATM'den işlem yapabilirsiniz dedi. Bulunduğum yerde ATM ve banka yok, benim 8 senedir kullandığım hesaba siz nasıl bloke koyarsınız? Kimlik numaram, telefon numaram belli hepsi kayıtta. Şahsi telefonumdan arıyorum, hesaptaki paramı alabilmek için resmen Ziraat Bankası hesaptaki parama el koymaya çalışıyor. Benim havale yapmamdaki zararımı Ziraat Bankası mı karşılayacak?! Böyle bir rezillik hiçbir bankada görmedim. Derhal aranmak ve blokesinin kaldırılmasını istiyorum. Boş boş cevaplar vermeyin, işinizi yapın.

12 Temmuz 2023 12:22 (Şikayetten 21 saat sonra)

Ekin
12 Temmuz 2023 13:22

İsim soy isim, t. C. Kimlik numarası veya telefon numarası istemeden bankanızdaki kayıtlı bilgilerimi nasıl ulaşacaksınız da iletişime geçeceksiniz benimle? Otomatik cevaplar yazmayı bırakın. Yaptığınız saçma sapan işi düzeltin. İki gün geçti mobil bankacılığım hala bloke. Hemen düzeltin şunu!

Ekin
12 Temmuz 2023 13:26

7/24 hizmet verdiğini iddaa ettiğiniz müşteri temsilcileri hiçbir şeye yardımcı olmuyor. Dünden beri 6 kere aradım, tek söyledikleri form oluşturduk güvenlik birimi sizi arayacak, ne zaman arayacağını bilmiyoruz. Yetkili birine bağlayın beni deyince burası sadece müşteri temsilcilerinin olduğu bir hat diyorlar. Madem 7/24 yardım alabileceğimi iddaa ediyorsunuz neden ben defalarca müşteri temsilcilerinizi aramak zorunda kalıyorum kendi şahsi telefonumdan? Hiçbir bankada böyle bir rezillikle karşılaşmadım. Hesabın blokesinin kalması için güvenlik birimimin keyfini bekliyorum. Faize binen borçları bankanız karşılayacak herhalde. Tek kelimeyle rezillik.

04 Nisan 2024 13:17

11 Ağustos 21:15

12 Kasım 2023 19:34
Umut sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 12:32
Mahmut sonucu yetersiz buldu

27 Ekim 2023 08:55
Ziraat Bankası 3 Gündür İnternet Blokesi Kaldırmıyor!
Ziraat Bankası Kategorileri