Ziraat Bankası Emek Şubesi Eskişehir

01 Ekim 2024 03:32

30 Eylül 2024 tarihinde saat 10:50 civarlarında Emek Ziraat Şubesi Eskişehir'de Gişe işlemleri için sıra aldım. Sıram gelince dalgınlıkla kimliğimi arabamda unuttuğumu fark ettim. Gişedeki bayan kimliğimi alıp gelmemi söyledi. Sıra numaram 237 di. Tekrar geldiğimde 238 yanıyordu. Bayan yeniden sıra almamı söyledi. En az 20 bekleyen vardı. Hemşire olduğum için nöbete yetişeceğimi işimin de bugün acele olduğunu söylediğim halde yardımcı olmadılar. Telefon değiştirdiğim için mobil bankacılığa giremiyorum. Kartımda da bankamatikten işlem yapamadığı için hesabımdaki parayı çekemedim. Bugün ödemem gereken bir taksitim vardı ve son günüydü. Nöbete gittiğim için başka şubeye de gidemedim. Bugün gerçekten mağdur oldum. 1 Numaralı gişede çalışan bayandan şikayetçiyim. Genel olarak müşterilere kaba davrandığını da gözlemledim. Ayrıca Ziraat Bankası sitesi üzerinden sabahtan beri şikayet oluşturmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Siteleri de sıkıntılı.

01 Ekim 2024 03:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 20:03
Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Üslup Ve Mevzuat Açıklaması
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 13:32
Ziraat Bankası Şubesinde İşgüzarlık Ve Müşteri Mağduriyeti