Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Dijital Bankacılık Şifresi Kilitlendi

04 Aralık 2023 22:48

Ben Almanya'da yaşıyorum ve internet bankacılığını aktif olarak kullanıyorum. İnternet bankacılığı şifremi unuttum ve hatalı giriş denemeleri yüzünden şifre kilitlendi. Müşteri hizmetlerini aradım, orada da dijital bankacılık şifresi olmadan bağlanamazsınız dediler. Lütfen bu sorunumu çözün. Şu an yurt dışındayım ve kimliğim olmadığı için bu şekilde sıfırlama yapamadım. Lütfen bana yardımcı olun, eğer kilitlenme kalkarsa şifremi hatırlıyorum, yeniden bağlanabilirim.

05 Aralık 2023 22:36

Merhaba dün dijital bankacılık ile ilgili sorunumdan bahsettim fakat hala çözülmedi bakın bana yayınladığım görselde ki mesajı atmışsınız parantez içine alıyorum (((( Vermiş olduğunuz tavsiyeyi zaten yerine getirdim... Anlayın lütfen verdiğiniz numaradaki sesli asistan banka kartınız olmadığı için dijital şifreniz oluşturulamıyor uyarısı veriyor...) ) Müşteri hizmetlerine bağlanmak istediğimde şifre blokesini kaldırmak için benden zaten kullanamadığım dijital bankacılık şifresi istiyor Lütfen müşteri hizmetleri beni arasın ben yurt dışındayım ve hiçbir şekilde şubeye gidemem... Ve dijital bankacılık şifresi blokesi kaldırılmadan onlara ulaşamam Ziraat Bankası neden bu kadar zor bir banka? Lütfen beni arayıp sorunumu çözün bana basit bir şekilde müşteri hizmetleri numarası göndermeyin bunu zaten kendimde yapmayı biliyorum.

Ek
05 Aralık 2023 15:50

Merhaba bugün bu mesajı aldım ama sanırım size anlatamıyorum Lütfen müşteri hizmetleri beni arayın çünkü ben müşteri hizmetlerine bağlanmak istediğimde benden Dijital bankacılık şifresi istiyor Ve şifre bloke kaldırmak istediğimde kartım olduğu halde benden Dijital bankacılık şifresi oluşturmak için kartınız bulunmamaktadır uyarısı Alıyorum Lütfen siz beni arayın bu sorun böyle çözülür ben arayınca ulaşamıyorum lütfen siz beni arayın bugün bu sorunu çözelim. Ben mesajlarında ısrarla müşteri hizmetlerine ulaşamadığımı söylüyorum lütfen siz beni arayın 10 defa tekrarladım bana sadece bu görsel deki mesajı atmışsınız bu sorunumu çözmedi

Ek
04 Aralık 2023 22:36

Kartım yanımda olmasına rağmen böyle bir kart bulunmamaktadır uyarısı alıyorum Lütfen Ziraat Bankası olarak bu katı politikadan vazgeçin. Müşteri hizmetlerine bağlanmak için neden şifre istiyorsanız... Kart seçeneğinde blokeyi kaldırmak için bu numarayı arayın uyarısı aldım numarayı aradım dijital şifrenizi girin diyorsunuz zaten bilsem sizi aramam böyle katı bir politika ve insanları bezdiriyorsunuz bu sadece Ziraat bankasına özel şifre sıfırlamak bu kadar zor olmamalı kimlik olmayabilir kart olmayabilir insanlara kolaylık sağlayın şu an çıldırmak üzereyim

04 Aralık 2023 22:38

Müşteri hizmetleri mağduriyetleri gidermek için var ama siz insanları daha çok mağdur ediyorsunuz orayı arayan insanlar neden direk olarak bağlanmıyor bütün bilgilerimi girmeme rağmen Benden zaten erişim sağlamadığım şifreyi talep ediyorsunuz bu şekilde benim sorunum. Nasıl çözülecek bir şifre için Almanya'dan Türkiye'ye gelmem gerekmiyor

04 Aralık 2023 22:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Aralık 2023 22:58

Bana ezbere mesaj göndermeyin bana düzgün bir cevap verin size diyorum ki müşteri hizmetlerini aradım ve bağlanmadı orada da şifre kilitlidir uyarısı aldım ve yüzüme kapandı telefon neden Sadece Ziraat Bankası bu şekilde diğer bankalarda telefon numarasıyla sıfırlama seçeneği mevcut ama siz insanları hep mağdur ediyorsunuz

04 Aralık 2023 23:02

Şubeye gidemem çünkü yurt dışındayım ve şifre kilitlendi kartı kabul etmiyor bu yüzden Onud'a kullanamıyorum bu sorunumu çözün lütfen

Etka sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 21:12

18 Nisan 2024 19:35
Ziraat Bankasına Ulaşamama
Nurtan sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 07:13

09 Haziran 2023 09:12
Murat sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 22:04
Yurt Dışında Bankacılık Çıkmazı: Şifre Blokesi Ve İletişim Sorunları