Ziraat Bankası Çalışanların İlgisizliği Ve Duyarsızlığı

26 Temmuz 2023 20:56

18 Ağustos 2023 10:17

Ziraat borsa kullanıyorum yalnız girdiğimde herhangi bir işlem yapamıyorum. Tekrardan çıkıp bir daha girmem gerekiyor. Mobilden lütfen acil bir şekilde mobilz etmenizi istiyorum. Bu yüzden çok büyük karlarının zarar ettim eğer düzeltemeyeceksiniz başka bir bankada işlem yapalım neredeyse 1 haftadır böyle bu ne rezilliktir

Ek
26 Temmuz 2023 16:14

Ziraat bankasında ayrımcılık var ben de Ziraat Bankası'nın banka kartı var ve ben sabah saatlerinde Ziraat bankasına gidip gişe işlemleri için sıra aldım ve sırada beklerken benden sonra gelen arkadaş kredi kartıyla sıra aldı ve adam aldığı gibi adama geç işlemlerinden sırası geldi ve ben hala beklemekteyim bunun için bence bir çözüm olması gerekiyor çünkü sonuçta ben de o bankanın bir müşterisiyim ve banka kartını kullanıyorum ve bütün işlemlerimizi banka kartı üzerinden mobil işlemlerden yapıyoruz bunu arkadaşa sordum zaman orada güvenlikçi arkadaşlar genelde böyle yardımcı olup sorularınıza cevap veriyorlar onlar çok sık işlem yaptığı için onlara öncelik veriliyor Muş biz az işlem yaptığımız için bize daha girdi işlem veriyorlar mış yani bu hiç mantıklı gelmedi bana açıklama ve Şunu da fark ettim ki oradaki banka personelleri genelde çok müşterileri iletişim kurmaktan taraf değiller bu çok büyük bir eksiklik iki yıl mezun olmuş üniversiteden insanların banka sektörüne sokmak ve bu konularda hiçbir bilgiye sahip olmayanların çalıştırmak bana göre bence düşük bir profil çizmekmekten ya bunları iyi şekilde eğitilmeleri ve sonra işlemden geçtikten sonra bunları gereken makama mertebeleri koymaktır aksi halde bu sebepten çok aşırı müşteri kaybına ve prestijin yıpranmasına sebebiyet olur personellerin asık suratlı olması müşterilere karşı bir ilgisi olmadığı bir şeyi üst makamına sormasından çok kendince o kişi öyle bir şey yapmıyoruz deyip göndermesi örneğin ben de riyal var götürdüğümde biz bu da bizi almıyoruz diyorlar ama başka bir şubeye gidiyorum Ziraat Bankası'nın adam müdürüne soruyor alıyoruz mu diye eğer oda bilmiyorsa birini arıyor alıp almadığını tam kesinleştikten sonra bilgi veriyor ama İzmir Karşıyaka Girne Bulvarı ndaki Ziraat bankasında çalışan personeller hiç öyle bir şeye gerek duymuyorlar onun için bu şubenin denetlenmesini rica ediyorum

26 Temmuz 2023 22:56 (Şikayetten 2 saat sonra)

Ziraat Bankası Kategorileri