Baran sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Bursuma Konulan Blokaj Sorunu

Eğitim Bursuma Konulan Blokaj Sorunu
11 Ekim 2024 12:02

Ziraat Bankası, hesabıma bloke getirdi. Hesabımdaki KYK bursumu çekemiyorum. Bu yapılan yasal bir şey değil. Bana eğitimim için verilen paraya bloke koyuldu, ne yapacağımı bilmiyorum. Bankaları arıyorum, şubemi arıyorum, telefonumu açmıyorlar. Şikayet ediyorum. Bir an önce blokajın kaldırılmasını istiyorum.

11 Kasım 2024 09:52

Ziraat Bankası KYK bursuma el koydu paramı çekti 10 Kasım günü gece 00:11 de yatan paramı bugün sabah saat 8:48 de benim haberim olmadan çekmişler. Hiçbir şekilde devlet tarafından yatan burslar veys krediler çekilemez bunu çok iyi biliyorum Ziraat bankasına şikayetim var

Ek
11 Ekim 2024 18:05

Bir önceki şikayetim için tekrar yazıyorum banka beni oyalayıp duruyor şubeniz ile görüşün diyorlar Avanos şubesiyle arıyorum açıyorlar bekletiyorlar hiçbir şey yapmıyorlar oyalayıp duruyorlar sadece şikayet ettim sizleri arayacağız dediler hala aramadılar benim KYK kredime bloke koydular KYK ya bloke koyulmaz

11 Ekim 2024 12:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Baran
Baran
11 Ekim 2024 12:15

Sizden istediğim bugün içinde aramanız çünkü mağduriyetim devam ediyor

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 00:22

09 Aralık 2023 00:59
Gökçenur sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 13:11
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 18:50

26 Kasım 2023 12:32