Yapı Kredi'de Bloke Krizi: Acil Çözüm Bekliyorum!

06 Kasım 2024 10:38

02 Kasım Cumartesi tarihinde Yapı Krediden borcumu ödemek için başka bankadan vadesiz hesabıma para attım para da hesabıma düştü, fakat borç ödemek istediğimde parayla alakalı hiçbir işlem yapamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir hesabımın olmadığını söylediler. Ve yardımcı olamayacaklarını şubeden devam etmem gerektiğini söylediler. 05.11 tarihinde Yapı Kredi Beşiktaş şubesine gittim ve durumu anlattım, kredi kartının teminat blokeli hesabına para attığım için göremediklerini bildirdiler. Ben de kredi kartımı kapatıp teminatı almak istediğimi bildirdim. Blokedeki paramın ancak kredi kartımın tüm borçlarını ödeyince kapanacağı söyledi. Gerekli tutarı yatırdım ve bana bir belge yazdırdılar Elle. Durumun aciliyeti olduğunu paranın 4 gündür hesapta kaldığını ve genel müdürlüğe bu şekilde bilgi verilmesini istediğimi söylediğimde veznede duran beyefendi bu durumda bir şey yapamayacaklarını söyledi. Bir de kim blokeli hesaba para atar ki atan sizsiniz gibi bir cümle kurdu. Ben kredi kartımın tüm borcunu kapattığımı düşünürken Yapı Kredi şubede bunu onaylanmışken bugün şubeden aranıyorum ve hala borcumun olduğunu bu sebeple işlemi gerçekleştiremeyeceklerini söylüyorlar. Siz dün borcumun olmadığını nasıl onayladınız o zaman? Sonuçta bütün bilgilerimi sistem üzerinde göremiyor musunuz? Hem tavır, hem hizmet konusunda son 1 haftadır inanılmaz mağdurum. Ne müşteri hizmetlerinden memnunum ne de Beşiktaş şubesinden aldığım hizmetten. Google yorumlarını kontrol ettiğimde pek çok insanında Beşiktaş şubesinden üslup konusunda şikayetçi olduğunu okudum. Bu şekilde çok müşteri kaybedeceğinizi düşünüyorum. Benim problemim çözülmedi, blokeli hesabımda yatacak denilen para hala yatmadı ve benim o paraya acil ihtiyacım var. Bütün borçları ödeyip gereken süreci tamamladığım için Vadeli Mevduat hesabımın blokesinin acil kaldırılmasını talep ediyorum.

30 Kasım 2024 09:58
Hesap Blokesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Krizi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Hafta Sonu Yaşanan İnternet Bankacılığı Sorunu Ve Yetersiz Destek

02 Haziran 2024 14:14
Salih sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 18:58
Hesap Blokesi Ve Bilgi Eksikliği Mağduriyeti
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Sürekli Bloke Oluyor Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum Mağdur Edildim

11 Ekim 2025 14:28
Erdogan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 17:27
Yapı Kredi Bankası Kategorileri