Seda sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Ödeme Talimatı İddiasıyla Esnek Hesaptan Para Çekerek Faiz İşletiyor

31 Ocak 2024 21:31

Kredi kartı borcumun hesabımdan otomatik olarak çekilmesine ilişkin herhangi bir talimatım olmamasına rağmen ve mobil uygulamada da talimatlarıma baktığımda kesinlikle böyle bir talimatımın bulunmamasına rağmen asgari tutarını ödediğim kredi kartım için banka kendi kendine esnek hesaptan tüm miktarı çekmiş. Müşteri hizmetlerini aradığımda 'Talimatınız bulunuyor.' denildi, fakat benim bulunmadığını gördüğüm kısmı bankanın nasıl talimat var olarak gördüğüne dair ikna edici bir açıklama yapılamadı. Esnek hesap demek fazlasıyla faiz demek. İptal edilmesini ve çekilen miktarın hesabıma geri ödenmesini talep ettim. Bu talebime dönüş yapılana kadar geçen sürede işletilen faizi kim ödeyecek?

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Esnek Hesapta 1 Gün Kullanım Sonrası Haksız Faiz Kesintisi Mağduriyeti

01 Eylül 2025 11:14
Adile sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 17:25
Serhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 18:54
Yapı Kredi Bankası İnsanları Mağdur Ediyor
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 11:20
Yapı Kredi Bankası K M Hesabım Kredi Kartı Otomatik Ödeme Yaparak Haksız Faiz Kazancı

02 Ekim 2024 13:52

Yapı Kredi Bankası Kategorileri