Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası İnternet Bankacılığını Kullanamıyorum. "bu İşlemi Y

11 Ağustos 2024 17:59

Yapı Kredi Bankası maaş müşterisiyim. İnternet bankacılığını hiçbir şekilde aktif kullanamıyorum. İnternet bankacılığı üzerinden hangi işlemi yapmak istesem "Bu işlemi yapmaya yetkiniz yoktur." yazısı ile karşılaşıyorum. Bu konu üzerine telefon bankacılığı müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşmelerde defalarca dile getirdim, kayıtlar oluşturdum ve ayrıca müşterisi olduğum şube ile yüz yüze görüşmelerde durumu bizzat banka personelleri ve temsilcilere de aktardım. Bazı işlemler yapıldı. İşlemler sonucuna göre "Bankanın iç tüzüğüne göre kısıtlama var" denildi ve ilerleyen zamanlarda aktif olabilir denildi. Maalesef bir sonuç alınamadı. Mağduriyetim hala giderilmedi. 21. yüzyıl teknoloji çağı Türkiye'sinde internet bankacılığında hiçbir şekilde aktif işlem yapılmaması böylesi bir kurum adına üzücü ve biz müşterileri için yorucu ve zahmetlidir. Deprem bölgesinde olduğumuz için olacak ki bulunduğum bölgede en yakın şube 90 km, en yakın ATM 40 km. Çözüme kavuşur mu bilmem ama buradan Yapı Kredi Bankası'nı ve maaş müşterisi olmamıza rağmen mağduriyetimi bildirmek istiyorum.

Betül
Betül

Nasıl düzeldi ya da düzeldi mi aynı problemi yaşıyorum

Deniz
Deniz

Maalesef hala aynı düzelmedi iç düzelecek gibi de değil maas müşterisi de olsan bu fark etmiyor. Yapı Kredi Bankası pişmanlıktır

Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 13:12

21 Aralık 2023 12:10