Yapı Kredi ATM'sinde Para Sıkışması Ve Mesaj Gönderme Sorunu

11 Aralık 2024 19:33

ATM Para eksik verme sonrası iade işleminin başlatılamaması

Yapı Kredi ATM para çekimi sırasında bir kısım para sıkıştı ve teslim edilemedi. Gerekli uyarı ve bilgilendirme ATM ekranında ve mesaj olarak tarafıma geldi. Buraya kadar her şey normal. Gel gelelim bankanın benden istediği ve işlem başlatılabilmesi için bir mesaj. Yaz yazabilirsen. 2 öğretmen, 1 bilgisayar mühendisi bir araya geldik bir türlü Yapı Kredi Bankasının istediği mesajı yazıp sisteme kabul ettiremedik.
Paramı makinede sıkıştıran ben değilim. "paranız eksik ödendi, para sıkışma kaydınız otomatik olarak oluşturulmuştur" diyen banka. Ama sistemini çözemediğimiz değişik bölümlerden oluşan bir mesaj isteniyor benden, mesajı gönderiyoruz sistemleri kabul etmiyor. Neden işleri zorlaştırıyor. Bu arada müşteri temsilcisine bağlanamamak, hatlar arasında dolaşmak artık Yapı Kredi için "rutin" oldu denilebilir. İlgisizlik çok fazla

Bilgin sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 17:07

27 Temmuz 2024 13:13
Şeref sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 15:37

ATM İşleminde Eksik Para İadesi Ve İletişim Sorunu

05 Eylül 2025 01:08
Alev sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi ATM Para Yatırma İşleminde 2600 TL Kayboldu Banka Çözüm Sunmuyor

27 Temmuz 2025 13:13
yapi-kredi-atm-para-yatirma-isleminde-2600-tl-kayboldu-banka-cozum-sunmuyor-2.jpg
yapi-kredi-atm-para-yatirma-isleminde-2600-tl-kayboldu-banka-cozum-sunmuyor-1.jpg

Yapı Kredi Bankası Kategorileri