Hasan sonuçtan çok memnun

Vodafone Net 11 Gündür Çözülemeyen İnternet Sorunu Ve Erişilemeyen Müşteri Hizmetleri!

11 Aralık 2024 07:37
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler arıza giderildi.”

0018*185 numaralı Vodafone Net evde internet kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 aydır yeni müşterinizim bu internetimi son 11 gündür arıza nedeniyle kullanamıyorum.
Müşteri temsilcilerine bağlanamıyorum. Tobi işe yaramıyor. Kayıt oluşturuyorum Kurumsal Müşteri Hizmetlerine bağlanamıyorum, ben işimi 11 gündür Tobi ile halledemedim. Lütfen eğer ev internetim olmayacaksa cayma bedeli ödemeden başka bir kurumdan hizmet alayım. Ya da artık şu ev internetini halledin. Ben ilk defa Vodafone ev interneti aldım pişman oldum. Yetkili biri ile görüşmek istiyorum. Dijital asistan Tobi bağlanıyor. İçinizde en yetkili Tobi ise beni daha az yetkili biri ile görüştürün de derdimi anlatayım varsa sizin problemlerinizi dinleyeyim.

11 Aralık 2024 07:51 (Şikayetten 14 dakika sonra)
12 Aralık 2024 12:22

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Hasan
Hasan
12 Aralık 2024 12:24

Teşekkürler arıza giderildi.

15 Ekim 2024 03:51
İnternet Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Nazmi sonuçtan çok memnun

19 Ocak 2024 15:41
"Sorunum çözüldü Vodafone Net e teşekkür ederim ayrıca 10 GB internet hediye ettiler onun içinde ayrıca teşekkür ederim"
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 03:33
Vodafone Net: Kesintisiz Sorunlar Ve İlgisizlik