Raşit
21 Aralık 2024 14:18

Trendyol alışveriş sitesinden Dyson Türkiye satıcısından 1 adet V12 şarjlı makine sipariş ettim. Fiyatı 24.999 TL olup, sitede 6 taksit ve 5 bin liralık ayaklı şarj istasyonu hediyesi olduğu belirtilen görsel mevcuttur. Ayrıca, Trendyol kupon tanımlamış ve bu kuponu kullanarak da ürünü alabilirsiniz diye reklam yapmaktadır. Satış işlemi yapıldıktan sonra ürün hediyesi görseli kaldırıldı ve 3 gün önce kampanya bitmişti denildi. Ben Trendyol web sitesi ve Dyson Türkiye firmasını aradığımda kendileri kampanya devam ediyor dedi, hatta kendileri kupon kullanımı ile de indirimli olarak alabileceğimizi onay verdiler. Şimdi ise yapacak bir şey yok deniliyor. Görseli kaldırdık, öyle bir şey yok deniliyor. Ben iki firmayı da aradığımda birbirlerini suçluyorlar, yapacak bir şey yok diyorlar. İnternet üzerinde gösterilen görselde verilen indirim ve hediyesi olan ürünleri gönderecek gibi yapıp, satış işlemi olduktan sonra biz hediye göndermiyoruz diyorlar. Trendyol firmaya, firma web sitesine konuyu atıyor. Elimde satış saatinde çekilmiş ekran görüntüsü ve Trendyol çağrı merkezinden C**** Hanım'ın ve Dyson Türkiye'den Z***** Hanım'ın konuşma saatlerine ait kayıt zamanları mevcuttur. Konu hakkında gerekli yardım ve yönlendirmelerin yapılmasını ve konunun savcılık üzerinden suç duyurusunda bulunulmasını talep ediyorum.
Saygılarımla

Selda sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 17:08
Eksik Ürün Ve Yanıltıcı Reklam
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 21:51
Dyson Ve Trendyol Fiyat Mağduriyeti
Dyson Ve Trendyol Fiyat Mağduriyeti

Hatice
31 Temmuz 2023 19:32
Trendyol Dyson Resmi Satıcısı Siparişimi İptal Etti

04 Aralık 2024 16:37
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Gönül
16 Eylül 2023 16:28