İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol İndirimlerde Sistem Açıklarından Yararlanan Satıcı Ar Motors

24 Ağustos 2024 14:39

Trendyol 9422184131 sipariş numarasıyla AR Motors adlı satıcıdan Trendyol'un satıcılara mecburi yaptırdığı sanırım indirimlerle beraber 4550 TL'lik ürün aldım. Satıcı kasıtlı olarak oyalamak için yanlış beden ve ufak tefek deformasyonlar olan ürün gönderdi. Soru sor kısmında değişim yapabileceklerini, yani ellerinde istediğim beden ürün olduğunu kabul etti ve değişim için gerekli adımlara başladık ama aldatmaca iptal edip tekrar sipariş vermeyeyim diye. Değişim için gönderdiğim kargoyu yönlendirmeler ile indirimler bitene kadar dolaştırdılar. İndirim bitti, kargo teslim alındı, değişim ürünü kargoya verilmedi ve para iadesi oldu. Şimdi aynı ürünün istediğim bedeni 5150 lira. Trendyol da saçma sapan kategorilerde geçerli 250 liralık kupon tanımlamış. Ne yapayım ihtiyacım olmayan ürünlerin kuponunu? Bunlar yüzünden giden 1 haftamın ve 600 TL'den fazla ödemek zorunda kalacağım ürünün zararını karşılayın, satıcıya yaptırım uygulayın, zararımı satıcıdan karşılayın dediğim Trendyol temsilcisi satıcıya zaten yaptırım uygulanacağını söylüyor. Ne yani mağdur olan benim, yaptırımla kendine çıkar sağlayan Trendyol.

04 Eylül 2024 14:40

Geri dönüş alamadım, çok ilgisizler.

Devran
11 Ocak 2024 01:45
Trendyol Müşterisini Mağdur Edip İlgisiz Davrandı!
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 13:10
Gözde sonuçtan çok memnun