Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Çözüm Ekibi Ne İşe Yarıyor?

Zeynep
07 Şubat 2024 15:07

Şikayetimiz Trendyol içindir. 3114205057 teslimat numaralı ürünüm satıcısı olan Trendyol tarafından ürün tedariği yapamadıkları için yanlış olarak gönderildi. Açıklamaları da bu şekilde oldu. Bu ürüne kurumsal fatura kestirmiştik fakat vergi numarası hanesi 1 adet fazladan yazılmış. Dolayısıyla bu fatura var olmayan bir t. C. Üzerine kesilmiş. Ürün yanlış olduğu için iade etmek istiyoruz fakat sistem kurumsal fatura olduğu için bizden iade faturası istiyor. İade faturasını kesemiyoruz çünkü ekranımıza böyle bir fatura düşmedi. Aralığın son haftalarında verilen bu sipariş için Trendyol müşteri hizmetlerini defalarca aradık. Defalarca talep ettik. Konuştuğumuz her müşteri temsilcisi bize haklısınız, çok üzgünüz, üste bildireceğiz, çözüm merkezine bildireceğiz gibi şeyler söylediler. Bazı konuştuğumuz temsilciler taleplerimizi dinleyip üste bile aktarmamış. Üst yetkililer sizi arayacak dediler. Sonraki aradığımızda bizi aramadılar dediğimizde hayır şu saatte aramışsınız ama siz açmamışsınız diyerek bizi yalancı durumuna düşürdüler. Trendyol'dan şikayetçiyiz. Görüştüğümüz her bir kişi problem çözmekten ziyade bizi oyalayıp zamanımızı çaldılar. Ürün zaten yanlış. Trendyol insanların güvenini kazanıp sırtını dönen bir şirket haline gelmiş. 4 iş günü sonrası çözülmesi gereken olay (kendileri bize hep böyle söyledi) 1 ay oldu çözülmedi.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 02:53

Serkan
16 Kasım 2023 13:21

Dilara
30 Ekim 2023 18:09
Umut sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 00:01
Trendyol Sipariş İptali Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu