THY Yanlış Tarihle Seçilen Bilet Tarih Değişimi

Ufuk
28 Ekim 2023 20:52

SLJ7VP Numaralı referans kaydı ile 28 Ekim 2023 saat 19:25'te Türk Hava Yolları uygulaması üzerinden m** d** g***, y** g*** adına geliş dönüş olmak üzere iki bilet satın aldım 3600 TL ödedim.

4 Kasım 2023 Urfa Ankara geliş, 12 Kasım 2023 Ankara Urfa dönüş şeklinde. Aldığım biletin türü standart biletti. Çocuklarımın ara tatili sebebiyle Ankara'ya gelmesi üzerine rezervasyon yaptırdım ancak tarihi hatalı seçtiğimi fark edip 5 dakika sonra Türk Hava Yolları çağrı merkezi ile görüştüm.

Bana bilet standart olduğu için değişiklik ve iptal işlemlerinin yapılamayacağını söylediler. İnsanları satın aldıkları biletle kategorize edip, bu konuda yardımcı olmayarak paralarını hiç ediyorlar. Gerekirse bir cezai bedel ödeyebileceğimi ya da bir üst kıdemli bilette alabileceğimi söyledim ancak yardımcı olmadılar.

Bunun üzerine Türk Hava Yollarının internet sitesinden TK-9680535 geri bildirim kaydını oluşturdum ve kendilerine ilettim. Durumun aciliyeti söz konusu. Bu konuda şikayetim var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Elif
20 Haziran 2023 15:53

Emre
04 Ocak 2024 22:40
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Biletleme Esnasında THY'nin Gece Yarısından Sonraki Uçuş İkaz Etmemesi

Gökhan
26 Aralık 2023 10:40
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
05 Mart 2024 11:02