Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

THY Prime Fly Paketinde Yaşanan Değişiklik Sorunları Ve Çağrı Merkezi Mağduriyeti!

31 Ağustos 2024 18:20

Bilet tarihimde rahatça değişiklik yapmak için 3000 TL fazla ödeme yapıp Prime Fly paket aldım. Fakat 3 gündür değişiklik yapmak istediğimde hata veriyor. Geri bildirim formuna gelen cevaptaki yöntemler:
1) farklı cihaz ve tarayıcılarda denemek: işe yaramadı.
2) çağrı merkezi: aynı özelliklerde internet satışı 10.654 TL olan bileti 17 bine satmaya çalıştı, internet fiyatının daha uygun olduğunu söylediğimde bunu 9 bine çekti. Çağrı merkezi ücretinin 15-20 dolar olduğunu ve bunun iki kere uygulandığını söyledi fakat bu aradaki uçuk rakamı açıklamaya zaten yetmiyor. Ses kayıtlarının incelenmesi ve THY'nin veya çalışanlarının beni yanıltmaya çalıştığı, ayrıca Prime Fly paketi ile taahhüt ettiğiniz koşulları karşılamadığınız ve bunun yanıltıcılık olduğu gerekçesiyle hakkınızda hukuki işlem başlatacağım.
Ayrıca
TK helpdesk ile 3 gündür iletişim halindeyim. Çağrı merkezindeki geri bildirim danışmanı f*** Bey beklemekten başka çarem olmadığını, etkileneceğim fiyat değişikliğinin onun sorunu olmadığını, istersem iki kere çağrı merkezi bedeli olan 20 doları iki kere ödeyip farklı günlerde b*** Hanım ve başkaları tarafından sunulan tutarsız fiyatlarla biletimi alabileceğimi söyledi. Bilet içeriğiyle ilgili benden talep edilen farklı tutarların ayrıntılı bilgisini de alamadığım halde bunu ödemem gerektiği söylendi. Ben neden rahatça değişiklik yapmak için fazla para ödeyerek aldığım Prime Fly paketinden faydalanmak yerine günlerimi her gün farklı birine dert anlatarak veya fazla para ödemek zorunda kalarak çözmem gereksin. Hukuki işlemden başka çarem kalmadı.
Yardım ekibiniz yardım etmek yerine telefonda beni azarlıyor. Bunu da ses kayıtlarından görebilirsiniz.

Ahmet

Şu an yurt dışındayım. Ülkeye döner dönmez hukuki süreci başlatacağım. Açılacak davaya destek olmak ister misiniz?

Ahmet

Problemi ilgili bir gelişme oldu mu. Aynı problemi yaşayan kişileri bir araya toplamaya çalışıyorum.

Zeliha

Hayır. Her aradığımda daha yüksek fiyat çektiler. Bileti iptal ettim. 3bin tl yi kesip kalanı iade ettiler. Durduk yerde 3bin tl yandı. Pegasus'tan aldım. Gecen hafta dönüş biletimi değiştirdim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ek bir ücret de çıkmadı. 100 TL gibi bir şey çıktı.

05 Kasım 2023 16:31
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
17 Kasım 2024 09:25
Primefly Bilet Değişiminde Karşılaşılan Sorunlar
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Ozge
26 Ağustos 2024 19:31