Samara sonuçtan hiç memnun değil

THY Destek Alanında Çalışan Hanımefendi Bir Daha Uçamazsın Dedi!

23 Haziran 2024 08:20

Türk hava yollarıyla uçuyorum sürekli... 22.06.2024 yaşadığım dün gece asla unutmam! Türk Hava Yolları destek adı üstüne destek o nasıl bir destekse artık! Mardin'e yaşadığım olay bitmemiş bir de Türk Hava Yolları mobil uygulamadan bildirme geldi... Uçağım 35 dakika gecikiyor diye zaten 6 saat İstanbul havaalanında dikilmiş oturmuşum yetmedi 35 d gecikiyorsa bir WC gittim terassa f6 a dan uzak değil... Geldim uçak kapı kapanmış! 20d önce. THY destek alanına bir hanımefendi karşıladı dinlemeden beni suçlu buldu.

Zaten moralim bozuk üzülmüşüm uçağım gitmiş bir de üstüne bağırdı yüksek sesle konuştu dedi ki sen oraya 20 d önce gelmelisin ben zaten oradaydım hatta saat 19:00 geldiğimde kimse yoktu oturdum insanlar toplana başladı. 20:09 bildirme geldi 21:05 diye ben boarding time o saatte başlıyor diye gittim geldim kapı 20:53 kapanmış... 20 d önce... THY gecikiyordu 35 d benim suçum neydi?

THY destek çalışan hanımefendi bir daha Türk hava yollarıyla uçamazsın dedi bana sonra dur bekle burada komando tonu var kamera bakacağım durum 10 dakika bekledim sonra o bayanın yüzün bile görmek istemedim! Gittim o tarafa geldim orada sağ olsun beyefendi dinledi tamam size yardımcı oluruz dedi... Sonra çıktı oradan bana dedi ki arkadaşlar kameraya bakmışlar siz yalan konuşuyorsunuz dedi bir de yalancı oldum!

Kaçırmışsın uçağı satın al dedi! Aynen hanımefendi söylediği gibi çünkü o hanımefendi biz baktık kadın yalan söylüyor dedi! Bu kadar saygısızlık görmedim. Sonuç zaten uçağım gitmiş yine Ticket satın alırdım. Öncelikle insanlarla böyle konuşulmaz! THY gecikti ben değil!20 :30 kalksaydı evimde güzel uyurdum. Astım hastasıyım ağladım sürekli yalnızdım kimse yardım etmedi sadece beni suçlu buldular.

Bir de o hanımefendi yüzüme istediğin yere şikayet edebilirsin fırlatmıştı o kağıttan global Türkiye bir numara ulaştım orada i** hanımefendi sağ olsun bir az sakinleştirdi. Kaldım ortada bir kez daha insanlık olmuş bunu anladım! İnsanın derdi sadece para olmuş... Uzun yıllar Türk hava yollarıyla uçuyordum ilk defa böyle durumlara karşılaştım.

24 Haziran 2024 15:02

Merhabalar, 2-bölüm. THY sürekli gecikiyor, bizde sabırlı bekliyoruz önceden 6 saat ve 2 saat önce bildirme gelirdi ama o gün 22.06.2024 ne anons yapıldı son çağrı 45 d önceden pasaport kontrol edilirdi ben oraya geldiğimde saat 19 civarında kimse yoktu, sürekli tablo bakıyordum sonra oturup telefondan match izledim F6a 20:09 bildirme geldi yine 35 d gecikiyor diye. Zaten 6 saat havaalanında oturmuşum insan ister istemez yorulur bir de üstüne gecikiyor dendiğinde gittim WC Terassa F6 a dan uzak değil geldiğimde kapı kapanmış 20:53. Sizin bildirme yanlış zamanda geldi insanın kafasını karıştırarak, ben 21:05 boarding time diye anladım... O hanımefendi da bana diyor ki sen 20 d önceden gelmelisin diye sanki ilk kez uçuyorum ya... Oturmuşum orada 1 saatte kapıda! THY gecikmeseydi 19:30 boarding time 20:30 kapı kapanmış olsaydı zaten evimde olurdum... Otele kalmak istedim Yotel geldim beni hanımefendi yanlış anladı çünkü uçağım kaçırdım dediğimde benim otel desk yönlendirdi orada hanımefendi arkadaşlar kameraya bakmışlar maalesef otelde size orun yok dedi... Sonra oradan f 44 e geldim durumu her şeyi anlattım, ağlayarak beyefendi dinledi o arkadaşlar adına özür diledi en azından ama o da çözüm bulamadı. Kaldım böyle ortada 13:30 da ertesi güne sabaha kadar... Astım hastasıyım sürekli ilaç kullanmak zorunda kaldım. Sürekli aktarmalı uçuyorum, Türkiye gezmeye geliyorum insanlar hep misafirperver, yardım sever her zaman güzeldi aman o gün bana yapılan haksızlığa hiçbir zaman unutmayacağım...

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçağa Alınmadan Mağdur Edildim Param İade Edilmiyor

Hasan
21 Haziran 2025 14:45
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

THY'de Stand By Krizi Ve Personel Saygısızlığı

Fatma
02 Ekim 2024 15:19
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
15 Şubat 2024 15:04
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
25 Aralık 2023 16:12