THY' Bilet Mağduriyeti

Muhammed
14 Ağustos 2023 18:34

THY İtiraz ediyorum.
03.08.2023 tarihinde, 13.08.2023 tarihi için eşim ve çocuklarım için almış olduğum biletin hatalı olduğunu fark ettikten hemen sonra uçuşa 4 saat kala bilet değişikliği için aradım. THY çağrı merkezi bileti yedeklere alabiliriz dediler mecburen kabul etmek zorunda kaldım. 13.08.2023 tarihindeki uçuşta uygun yer bulunmadığından 14.08 uçuşları için yedek listeye alındı ancak buradaki hiçbir uçuş için yer olmadığını gördüm. Her seferinde uçuş beklemekten ve küçük çocuklarımın sürekli havalimanına gidip gelemeyeceğinde uçuşun 17.08.2023 tarihinde müsaitlik durumunun olduğunu görüp THY çağrı merkezini arayıp. Yedek uçuşlarımın 17.08.2023 tarihindeki 08:30 uçuşuna aktarılmasını varsa arada farkı ödeyeceğimi belirttim. Onlarda bunun için geri bildirim formu oluşturmam gerektiğini belirttiler. Bende oluşturdum. Ancak bu geri bildirim formunun cevabı gelene kadar uçakta yer kalmamıştı. Oysaki bu geri bildirim formu için sordum bakın hanımefendi dedim yer kalmamam ihtimali var. Kendisi bana 1-2 saat içinde dönüleceğini söylediler. Evet döndüler 4-5 saat sonra ve olmuşuz olarak. Dönüp baktığımda zaten 17.08 tarihinde uçuş kalmamıştı. Business olarak mevcut ancak bilet birim fiyat 8.500 TL. 3 kişi için bu fiyat fahiş bir durum.

Eyup sonuçtan hiç memnun değil

Esneklik Vaadiyle Satılan Bilette Ekstra Ücret Sürprizi: THY'den Adil Uygulama Bekliyorum

Eyup
10 Kasım 2025 23:26
esneklik-vaadiyle-satilan-bilette-ekstra-ucret-surprizi-thyden-adil-uygulama-bekliyorum-2.jpg
esneklik-vaadiyle-satilan-bilette-ekstra-ucret-surprizi-thyden-adil-uygulama-bekliyorum-1.jpg

Primefly Bilet Değişikliği Sırasında Şeffaf Olmayan Kurallar Ve Tutarsız Müşteri Desteği

Nejla
06 Ağustos 2025 21:40
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Uygulama Biletinde Erteleme Yok, İade Sadece 500 TL

Ünal