Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Telefon Satmıyor Ekstra Ürün Almayınca

29 Eylül 2024 23:50

13 Ekim 2024 10:44

Kayseri Almer Teknosa şubesinde, 29.09.2024 tarihinde akşam saatlerinde iPhone telefon almak istedim. Stok kontrolü yapıldı, 1 adet kalmış. Ben de tamam alıyorum dedim. Kasaya geldiğimde ürün işlemleri beklerken bana telefon kılıfı ve kırılmaz cam eklendi. Ben de fiyatların yüksek olmasından istemedim. Sonra satıcı şahıslar, telefon kılıfı ve kırılmaz cam almıyorsan satış yapamayız dedi. Ben istemiyorum, yasal mı bu dedim. Satıcı personel, yasal değil ancak durum bu, alıyorsanız böyle dedi. Ben de sadece telefonu istiyorum diye ısrar edince aralarından biri bilgisayarda stoktan düşürdü ürünü ve artık isteseniz de alamazsınız, şu an elimizde yok dedi. Yani yasal olmayan ne varsa yapılıyor mağazada. Şimdi burası kurumsal bir Teknosa firması mı yoksa kendi krallığını kurmuş, üç beş kendini bilmez yasal olmayan işleri yapan bir yer mi? Teknosa olarak zorla ekstra satış yapan bu kişileri daha da barındırırsanız bu da sizin ayıbınız. Sizin yasal olmayan işleri yapan şubeniz ve çalışanlarınız var ama umrunuzda değil ne mağaza müdürü ne de yetkili biri dönüş yaptı siz sustukça ben şikayet edeceğim

30 Eylül 2024 13:19

30 Eylül 2024 09:01 (Şikayetten 9 saat sonra)
30 Eylül 2024 13:12
30 Eylül 2024 13:16

Çözülmesi beni arayıp stok kontrolü yapıp şuralarda telefon var demek yeterli değil Teknosa bu kadar basitse çalışanları savunuyorsanız ne yaparlaraa yapsınlar firma çok üstelik sorgulamada sizden ucuza satan firmalarda mevcut

11 Ekim 2024 03:43

Teknosa almer mağazasının müdürüde bu işe göz yumuyor anlaşılan ne bir dönüş ne destek var zorla ürün satmaya çalışmayın millete

Zorunlu Garanti Satışı Ve Stok Bilgisi Sorunu

25 Kasım 2023 18:46

Ömür
03 Şubat 2025 23:24
Yetkisiz Ekstra Ürün Ve Hizmet Satışı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 11:14

Teknosa Kategorileri