Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Preo Aksiyon Kamerası

16 Ağustos 2024 16:44

Teknosa'dan Preo marka aksiyon kamerası almıştım. Su koruma kabının (bence çok kaliteli olmadığından) mandalı kırıldı. Teknosa'ya gidiyorum Preo bizim markamız ama bizde satılmaz öyle bir ürün yok diyorlar. Müşteri hizmetleri bir numara verdi aradım Ürün elimizde var mı yok mu bilmiyorum (bugün cuma saat 16.00) pazartesi arayın ürün varsa onaylarsanız 2 gün sonra göndeririz dediler. 2 günde de elime geçse toplam 8 gün sonra gelecek ürün. Yurt dışından daha çabuk ürün geliyor. İnsanlar neden yerli firmalardan kaçıp A** T** vb. Firmalara gidiyor işte bu ilgisiz ve ürününüzün arkasında durmamanızdan.

16 Ağustos 2024 16:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)
16 Ağustos 2024 17:12

Klasik müşteri hizmetleri anlayışı. Arayan arkadaşa (ki gerçekten nezaketliydi) derdimi anlattım sadece. Çözüm? Yok. Geçenlerde Microsoft'a arızalı (ürün kaynaklı) bir ürünü Salı akşamı kargoya verdim perşembe günü sıfır olarak elimdeydi. Yerli firma olsaydı servise göndertir en sonunda müşteri kaynaklı deyip sıfır aldığınız ürünü yüksek fiyattan tamir ettirip olayı sonlandırırdı. Yerli firmaların anlayamadığı nokta bu. Müşteri aranınca iş çözülüyor gibi davranıyorlar. Çözüm değil gaz alma. Dedikodudan öteye geçmiyor. Arayanı arkadaşın yetkisi yok ki size ürünün ücret ödeme linkini gönderiyorum ödediğiniz takdirde kargoyla yarın elinizde diyebilsin. Vergilerle yılmayan yabancılar sektörü tamamen ele geçirince belki anlarsınız neler yaptığınızı. O günlerin gelmesi için gün sayıyoruz.

13 Kasım 2024 16:35

İlginiz için teşekkür ederim.

Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Ürünlerini Başka Firma Satıyor

Nurettin
09 Ağustos 2024 11:23
Teknosa Ürünlerini Başka Firma Satıyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 21:35

15 Temmuz 2023 11:26
Yusuf sonucu yetersiz buldu

Yusuf
07 Ocak 2025 19:12
Teknosa'dan Aldığım Kulaklık Sorunu Ve İade Süreci
Teknosa'dan Aldığım Kulaklık Sorunu Ve İade Süreci
Hafsa sonuçtan hiç memnun değil

Hafsa
03 Nisan 2025 22:18