Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Yetkili Servis Sıkıntısı

31 Ocak 2024 21:59

01 Şubat 2024 14:06

Tefal müşteri hizmetleri ne yazık ki müşteriyle iletişim konusunda yetersiz ve saygısız davranıyorlar. 2020 yılında kırmızı renkli kazanlı bir ütü satın aldım. 2023 Ocak ayında buhar kazanı arızalandı ve değiştirilen yeni parça siyah renkteydi. 3 yıllık cihazları için yeterli destek sağlamadıklarını düşünüyorum. Tefal markasından bir ürün satın almayı düşünenlere, yaşadığım tecrübeler ışığında, dikkatli olmalarını tavsiye ederim. 3 yıllık ütünün yedek parçasını bulamadım ve bu durumdan dolayı oldukça mağdur oldum.

01 Şubat 2024 14:04

Tefal müşteri hizmetleri berbat müşterinin yüzüne telefon kapatacak kadar da saygısızlar 2020 de kırmızı renkli kazanlı ütü aldım 2023 ocakta buhar kazanı kırıldı yeni parça siyah takıldı 3 yıllık cihazlarının arkasında durmuyorlar, aklınız varsa dostlar Tefal'den uzak durun 3 yıllık ütüye parça bulamadım. Tefal'in önünden geçmeyin derim.

31 Ocak 2024 17:39

Tefal küçük ev aletleri beş kuruş etmez yetkili servise teslim ettiğimiz ürünler yetkili servis aşamasında rezalet bir şekilde geri verildi

01 Şubat 2024 08:34 (Şikayetten 10 saat sonra)

01 Şubat 2024 13:53
01 Şubat 2024 14:07

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Kategorileri